GROBARI, ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ! Marko Pecarski za Espreso razjasnio situaciju oko prelaska u Partizan! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

BISER SRPSKE KOŠARKE

GROBARI, ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ! Marko Pecarski za Espreso razjasnio situaciju oko prelaska u Partizan! (FOTO)

Zatekli smo sina legende Partizana kako se sprema za trening, pa smo malo proćaskali sa njim...

Objavljeno:

Biser srpske košarke, mladi centar Marko Pecarski, koji je osvojio zlatnu medalju sa juniorskom reprezentacijom na Evropskom prvenstvu, trenira sa Partizanom na Dorćolu u Dinamik centru.

Životna drama Nenada Krstičića! Kakav borac i igrač! Gledao je smrti u oči, ali volja za životom je pobedila! (FOTO) (VIDEO)

A, to je i sam igrač potvrdio za Espreso...

- Ja sada treniram na Dorćolu sa Partizanom, ali ništa nije zvanično - istakao je sin legende Partizana Miroslava Pecarskog, koji je sa crno-belima igrao i fajnal-for Evrolige.

foto: Dragana Udovičić

Ta informacija je poznata još od ponedeljka, ali nije poznato da li će Partizan biti spreman da plati 100.000 evra, koliko je takođe početkom nedelje tražio Bajern,

POBEDA JE VAŽNIJA OD ZADOVOLJSTVA! Posle Donalda, još jedan Zvezdin igrač "zavrnuo slavinu" ženi! (FOTO)

- Ne znam tačno o čemu se radi. Nije na meni da o tome pričam, a ni razmišljam - istakao je mladi košarkaš koga smo zatekli kako se sprema za trening.

foto: Dragana Udovičić

Međutim, kako je Espreso saznao iz izvora bliskih klubu, Pecarski je pred potpisom za Partizan, a ostaje samo da se vidi kako će biti rešene stvari oko obeštećenja. S obzirom na to da trener crno-belih Miroslav Nikolić u reprezentaciji Srbije radi sa trenerom minhenskog Bajerna Aleksandrom Đorđevićem, možda bi upravo njihova veza mogla da bude presudna kod ovog transfera, s obzirom da je Marko i dalje pod ugovorom sa Bavarcima.

KAKVE SU ŠANSE DA SRBIJA UZME MEDALJU BEZ TEA? Šta o tome kažu legende srpske košarke Moka, Muta, Grba i Vlade?

A, interesovalo nas je i kako centar juniorskog šampiona Evrope podnosi gust raspored ovog leta, pošto se tek pre dve nedelje vratio sa Evropskog prvenstva...

- Umoran sam, imao sam malo vremena za odmor, ali sam bio na moru, pa na NBA kampu, i sada sam došao ovde. Ne osećam se loše, treniram - dodao je.

OVO SE ČEKALO! Mega pojačanje stiže u Partizan?! Zlatni Orlić pred vratima Humske! (FOTO)

Inače, Pecarski do sada nije odigrao nijedan seniorski meč u karijeri, a ima li boljeg mesta da se počne karijera nego pod palicom Mute Nikolića, čoveka koji je stvorio više talenata nego skoro ijedan drugi stručnjak sa ovih prostora.

BONUS VIDEO: Marko Jevtović razočaran atmosferom na meču Partizan - Videoton

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.