OGLASIO SE TEO! Posle ove njegove izjave jasno je koliko je hteo da igra za Srbiju, čak su i Klipersi pokušali da pomognu!
Foto: Filip Plavčić

bio je spreman da rizikuje

OGLASIO SE TEO! Posle ove njegove izjave jasno je koliko je hteo da igra za Srbiju, čak su i Klipersi pokušali da pomognu!

Kapiten srpskih košarkaša je progovorio o tome zašto je na kraju morao da odustane od nastupa na Evropskom prvenstvu

Objavljeno: 14:04h

Kao tuš hladnom vodom u Srbiji je dočekana neočekivana vest da Miloš Teodosić zbog povrede neće moći da igra na Eurobasketu.

Ovo je zanimalo celu Srbiju! Evo ko će da zameni Teodosića na Eurobasketu! (FOTO)

Boli sve ljubitelje košarke i navijače u zemlji što će kapiten morati da propusti ovo takmičenje, ali isto tako boli i njega, jer je on neko ko je uvek bio tu za nacionalni tim, nikada nije otkazivao.

UMRLA JE NADA O ZLATU! Depresija u zemlji! Evo kako je Srbija reagovala na Teovu povredu! (FOTO)

Sada se dan nakon svega i sam oglasio, a jasno je iz njegove izjave koliko mu je teško.

foto: Dado Đilas

- Bilo mi je izuzetno teško da presečem i donesem odluku o neigranju na Evropskom prvenstvu posle mnogo leta koje sam proveo u dresu Srbije. Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja kao i uvek, velika. Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio. Verovao sam da ću moći iako su prognoze lekara bile drugačije - rekao je Teodosić.

Mnogi su pomislili kada su čuli da je u Beogradu bio i fizioterapeut Klipersa kako bi ga pregledao, da mu je njegov novi NBA tim naredio da preskoči ovu reprezentativnu akciju, ali on je objasnio o čemu se zaista radi.

foto: Dado Đilas

- Moram da kažem da je fizioterapeut iz Klipersa došao isključivo i samo da bi mi pomogao da se oporavim što pre i da zaigram na Evropskom. Nažalost i on je nakon snimaka i pregleda, kao i doktor, shvatio da neću moći i da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja. U ovom trenutku je najvažnije da svi zajedno damo podršku momcima koji putuju u Istanbul i da se u javnost priča i piše samo o njima a ne o nama koji smo povređeni. Atmosfera je sjajna, kvalitet je uvek tu i nema razloga da im ne damo podršku, koju će oni sigurno opravdati - zaključio je povređeni kapiten.

BONUS VIDEO: Časovi ljubavi Delija i čeških navijača - Kosovo je Srbija

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.