Ovo je zanimalo celu Srbiju! Evo ko će da zameni Teodosića na Eurobasketu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

veliki je to teret

Ovo je zanimalo celu Srbiju! Evo ko će da zameni Teodosića na Eurobasketu! (FOTO)

Da li ćemo preživeti ovo?

Objavljeno:

Kako u Turskoj bez Miloša Teodosića? Čarobni plej je samo 2013. propustio Evropsko prvenstvo u Sloveniji, a nakon što je prošao mlađe kategorije za seniorsku reprezentaciju je igrao svaki put od 2007.

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Srbija bez ključnog igrača i motora ekipe na Eurobasketu! (FOTO)

Sada će njegovo odsustvo pokušati da nadoknade Jović, Micić, pa i Bogdan Bogdanović, kao i Nedović ako bude dovoljno spreman. Za sada je dobra vest da će se priključiti saigračima na "Akropolis kupu" u Atini.

Pomenuti kvartet trebalo bi da preuzme najveću odgovornost u organizaciji igre. Jović je pokazao evroligaški kalibar i blistao je u dresu Crvene zvezde prethodnih sezona. To je "naplatio" transferom u Bajern, upravo kod Đorđevića, pa je jasno koliko selektor poverenje ima u njega.

UMRLA JE NADA O ZLATU! Depresija u zemlji! Evo kako je Srbija reagovala na Teovu povredu! (FOTO)

foto: Marina Lopičić

Teret će pasti i na Micića, čiji talenat nikad nije bio sporan. Upravo je on, zajedno sa Stefanom Markovićem i Nedovićem pokrivao poziciju plejmejkera 2013. kada Teodosića nije bilo na EP. Sada je četiri godine iskusniji i u reprezentaciju je došao posle odlične sezone u Tofašu, prethodno dobre u Zvezdi, zbog čega je prešao u Žalgiris i vratio se na evroligašku scenu.

Grom iz vedra neba! Partizan dogovorio centra od 218 cm! Verovali ili ne, gađa i trojke! (VIDEO)

Tokom priprema se kao lider nametao i Bogdanović. Sjajni šuter je blistao u prijateljskim mečevima i pokazao da fantastično može da organizuje igru. Često je imao i po devet asistencija po meču, maestralno je razigravao saigarče i puca od samopouzdanja. To se vidi u svakom pokretu, driblingu, šutu, dodavanju...

foto: Filip Plavčić

Novi adut Sakramento Kingsa će sigurno biti jedan od ključnih igrača, dok bi podršku mogao da ima i od Nedovića. Iako je košarkaš Unikahe poslednjih sezona gotovo samo na poziciji "dvojke", uloga pleja mu uopšte nije strana, jer ju je igrao na početku seniorske karijere. Samo je potrebno da i on bude zdrav.

DELIJE, POČNITE DA SLAVITE! Pakleno pojačanje crveno-belih je stiglo u Beograd! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.