IPAK IGRA! Sale Đorđević potvrdio, Srbija će biti jača za fenomenalnog asa! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

TAKO JE!

IPAK IGRA! Sale Đorđević potvrdio, Srbija će biti jača za fenomenalnog asa! (FOTO)

Posle serije tmurnih vesti, evo jedne koja nagoveštava razvedravanje

Objavljeno:

Lepe vesti iz Hamburga! Posle tri pobede u tri dana na Superkupu, selektor Aleksandar Đorđević otkrio je da će se ekipi tokom predstojećeg Akropolis kupa u Atini priključiti i - Nemanja Nedović! Naš bek doživeo je povredu ramena još 4. avgusta tokom bazičnih priprema na Kopaoniku i od starta bilo je pitanje da li će se oporaviti dovoljno brzo da "ne zakasni" na prvu utakmicu "orlova" na Eurobasketu.

Vladimir Štimac ZAPALIO SRBIJU! (VIDEO) Posle pregleda koje je obavio u Malagi i kojima je prisustvovao i lekarski tim njegovog kluba, Unikahe, odlučeno je da on može da nastavi s treninzima, tako da će se u najkraćem roku pridružiti saigračima i pokušati da nadoknadi propušteno tokom prethodnih 15-ak dana.

foto: Dado Đilas

- U Atini će nam se pridružiti Nemanja Nedović, koji je u međuvremenu obavio preglede u Malagi i njegov oporavak dobro napreduje - rekao je Đorđević posle najubedljivije od tri pobede ostvarene u Nemačkoj i to upravo nad domaćom selekcijom.

- Odigrali smo dobar turnir, tri utakmice u tri dana u ritmu koji nas očekuje na Evropskom prvenstvu. Utakmica sa Nemačkom je usledila bez puno vremena za oporavak posle sinoćnjeg meča sa Rusima, tako da smo odlučili da danas odmorimo neke igrače kojima je pauza bila potrebna - objasnio je Đorđević izostanke Stefana Jovića, Bobana Marjanovića i Branka Lazića.

Ljudi, kakvu golčinu je postigao Markos Alonso! ISTORIJSKU! (VIDEO)

- Lazić je u meču sa Rusima dobio udarac u rame, pa je i on danas bio na klupi. Igrači koji su juče manje igrali, danas su imali dobre role i to je pozitivan pokazatelj. Odigrali smo u našem prepoznatljivom ritmu sa jakom odbranom. Turnir u Hamburgu nam je mnogo značio, jer smo iz dana u dan bilji sve bolji. Podsećamo, zbog problema sa listom noge, Miloš Teodosić nije ni putovao u Nemačku, Nedović je boravio u Španiji na pregledima, Marko Simonović je od ranije van stroja zbog svoje neugodne povrede, dok je iz istih razloga u međuvremenu od Eurobasketa morao da odustane i Miroslav Raduljica. Posle serije tmurnih vesti, evo jedne koja nagoveštava razvedravanje!

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.