SKANDAL! Zvezda reprezentacije Grčke lažirala povredu kolena zbog NBA lige! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Flickr/Michael Tipton

neverovatno!

SKANDAL! Zvezda reprezentacije Grčke lažirala povredu kolena zbog NBA lige! (FOTO) (VIDEO)

Klubovi iz najkvalitetnije košarkaške lige na svetu služe se svim sredstvima da svoje igrače ubede da ne igraju za reprezentaciju

Objavljeno:

Janis Adetokumbo neće moći da pomogne reprezentaciji Grčke na predstojećem Eurobasketu zbog povrede kolena.

- Otkazivanje nastupa na Evrobasketu je najveće razočaranje u mojoj dosadašnjoj karijeri. Reprezentacija mi je prirasla srcu i u budućnosti ću pokazati da sa svojim saigračima mogu da ostvarim velike ciljeve. Ipak, sada moram da vodim računa o svom kolenu - napisao je Adetokumbo na svom Fejsbuk profilu.

Ipak, košarkaški savez Grčke veruje da je najbolji igrač ove reprezentacije lažirao povredu kolena po nalogu čelnih ljudi Milvoki Baksa.

- Imamo rendgenske snimke koje pokazuju kako je sve u redu sa Janisovim kolenom. Poslali smo ih FIBA kako bismo pokazali da nije istina ono što Baksi govore - rekao je sekretar košarkaškog saveza Grčke Panajotis Tsagronis.

NBA liga je odmah reagovala na ove optužbe saopštenjem u kome se navodi sledeće:

- NBA i Milvoki Baksi su pratili sve postojeće protokole koji postoje u dogovoru NBA i FIBA. Janis ima povredu koja je potvrđena kroz nekoliko pregleda i svaka suprotina tvrdnja je laž - stoji u saopštenju.

foto: Espreso

Da li je povreda Adetokumba lažirana ili nije ostaje da se vidi, u svakom slučaju Grčka će biti drastično oslabljena na predstojećem Eurobasketu.

BONUS VIDEO: Marko Jevtović razočaran atmosferom na meču Partizan - Videoton

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.