BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE OČITAO SVIMA LEKCIJU: Dok se njegove kolege bahate po luksuznim letovalištima, on klopa u menzi i kupa se u Borči! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

objasnio neke stvari

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE OČITAO SVIMA LEKCIJU: Dok se njegove kolege bahate po luksuznim letovalištima, on klopa u menzi i kupa se u Borči! (FOTO)

Pokazao da ponekada nije bitno uživati u egzotici, skupoći i svemu ostalom

Objavljeno:

Navikli smo, naročito tokom letnje sezone, da srpski sportisti letuju na egzotičnim destinacijama i uživaju u luksuzu, a o tome obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama.

Ipak, jedan od njih, tačnije bivši košarkaški reprezentativac je odlučio da ovog leta ne krene putem kojim svake godine idu njegove kolege iz svih sportova.

Legendarni Igor Rakočević, trenutno potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, ovog leta se odlučio za drugačiji pristup odmoru i letovanju, onaj ekonomičniji, a ne da se razbacuje novcem koji je sigurno zaradio tokom karijere.

foto: Saša Pavlić Koky

On je redovno obaveštavao svoje pratioce šta je tokom dana odmora radio i na koji način se trudio da uštedi novac i radio ono što radi većina srpskog stanovništva.

Tako mu nije bio problem da kupi novu garderobu u radnji "Sve za 1 evro" u Budvi.

- Ima sjajnih džidža-bidža, a ne treba biti opterećen markom robe i cenom - napisao je bivši košarkaš Zvezde.

Nakon toga je odlučio da se ne vraća u Beograd avionom, već vozom, tačnije "spavaćim kolima".

S obzirom da je imao još nekoliko dana odmora, umesto da otputuje u neku inostranu zemlju, neku egzotičniju destinaciju, Rakočević se odlučio za bazen kod prijateljak u Borči.

Sve je na kraju zaokružio, ručkom u menzi za 299 dinara, a ne u nekom elitnom i fensi, skupom beogradskom restoranu.

Zaista pravi primer i svim njegovim kolegama da nije uvek bitno da bude nešto skupo, ali i svim drugim, naročito mladim ljudima, da nije sve u novcu i luksuzu.

BONUS VIDEO: Marko Nikolić pred meč Partizana i Videotona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.