POTPISAO ZA PARTIZAN, A IŠAO NA ZVEZDINE MEČEVE: Grobari su odmah izgoreli zbog novog pojačanja, ali da li je zaista Delija? (FOTO)
Foto: AP

o čemu se radi?

POTPISAO ZA PARTIZAN, A IŠAO NA ZVEZDINE MEČEVE: Grobari su odmah izgoreli zbog novog pojačanja, ali da li je zaista Delija? (FOTO)

Novi košarkaš crno-belih je na svom Instagramu imao zanimljivu fotografiju koju je u međuvremenu obrisao

Objavljeno:

Grobari gore od besa, jer je i treći igrač koji je ovog leta stigao u Partizan na neki način povezan sa najvećim rivalom Crvenom zvezdom i njegovo navijačko opredeljenje je bilo jasno.

Odmah nakon što je novi trener Miroslav Muta Nikolić potvrdio da su Marko Čakarević, Andreja Stevanović i Strahinja Gavrilović postali novi članovi crno-belih, na društvenim mrežama je počelo da se kopa po njihovoj prošlosti.

foto: AP

I tamo je pronađena kontroverzna fotografija sa Instagram profila Gavrilovića, koja je u međuvremenu obrisana.

Reč je slici na kojoj se vidi on na stadionu "Rajko Mitić" na utakmici Crvene zvezde, ali u loži, ne na tribini.

foto: Printscreen/Instagram/sg_luis14

U komenarima pored fotografije su mu govorili da je zvezdaš, međutim, on je odgovorio da je tu samo ka gledalac, te na taj način nije potvdio da navija za Zvezdu.

Za koga od večitih rivala navija, ostaje nepoznanica i verovatno je samo on zna.

Podsećamo da je prethodno u Partizan došao Obrad Tomić iz Kaknja čiji su se snimci kako peva Zvezdine navijačke pesme odmah raširili po društvenim mrežama, a direktno iz najvećeg rivala je došao Aleksandar Aranitović.

BONUS VIDEO: Muslin objavio spisak

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.