BiH U NEVERICI: Duško Vujošević oterao najboljeg igrača! (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

TENZIJA U KOMŠILUKU

BiH U NEVERICI: Duško Vujošević oterao najboljeg igrača! (FOTO)

Njegovo mesto će zauzeti 19-godišnji Darko Talić

Objavljeno:

Posle dve uzastopne pobede u pretkvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, košarkaši Bosne i Hercegovine su sinoć u Zenici ubedljivo poraženi od Švedske (72:88) i tako ozbiljno doveli u pitanje plasman na prva dva mesta u grupi.

DELIJE, OVO STE ČEKALI GODINAMA! Premijera krajem septembra! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, novi šok za selektora Duška Vujoševića usledio je posle ovog meča, kada je Amerikanac u selekciji Bosne i Hercegovine Aleks Renfro grubo prekršio disciplinu.

foto: Fonet

Tamošnji mediji prenose da je Renfro proveo noć u društvu ''atraktivne voditeljke'', da se jutros nije pojavio na doručku sa ekipom, posle čega Vujošević nije imao nikakvu dilemu šta da uradi.

Tim povodom se oglasio Košarkaški savez BiH, čije saopštenje prenosimo u celini.

- KS BiH obaveštava javnost da je zbog teškog prekršaja timske discipline, koju je napravio u noći nakon izgubljene utakmice protiv Švedske, odlukom Stručnog štaba iz reprezentacije odrstranjen 31-godišnji Amerikanac sa bh. pasošem, Aleks Renfro, pa je izvesno da neće putovati sa ekipom u Slovačku i Jermeniju. -

UEFA PRETI, VAZURA UPOZORAVA! Grobari vreme je da se smirite, evo šta može da se desi u slučaju novog incidenta! (FOTO) (VIDEO)

Njegovo mesto će zauzeti 19-godišnji Darko Talić.

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.