Sale spušta loptu posle ubedljive pobede protiv Grčke: Zaboravite ovo, idemo dalje! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

veliki aleksandar đorđević!

Sale spušta loptu posle ubedljive pobede protiv Grčke: Zaboravite ovo, idemo dalje! (FOTO) (VIDEO)

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije govorio je za medije posle utakmice protiv Grčke

Objavljeno: 09:24h

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Grčku u dvorani Aleksandar Nikolić na utakmici odigranoj u okviru Trofeja Beograda i to rezultatom 93:61.

Kalispera, braćo, jer THIS IS SRBIJA! Strašna Srbija! (FOTO) (VIDEO)

Orlovi su demonstrirali silu, svi igrači su se upisali u listu strelaca, a selektor Đorđević je posle utakmice u šali rekao da "uopšte nije zadovoljan".

- Ne treba gledati 40 minuta ove utakmice. Mogu da budem zadovoljan delom prvog poluvremena kada je igra bila na nivou, pre svega njihova, nije bila borbena i odbrambena. Posle u drugom su imali neke petorke za koje mislim da nisu igrali ni na treningu. Treba samo ići dalje. Zaboraviti ovo danas, razmišljati o sutrašnjem danu. Ja bih voleo da bude teža utakmica. To nam treba, da igramo na jednu loptu - rekao je Đorđević.

Ne, Bože! Najtragičniji kraj najveće karijere u atletici! I nebo plače zbog Bolta! (FOTO)

On je istakao i da ne treba toliko gledati statistiku i rezultat.

- Mislim da je Grčka malo više osetila utakmicu od sinoć. Moramo da budemo pošteni prema svemu i ne treba da gledamo statistiku i rezultat. Ovo su trening utakmice, radimo, spremamo se - rekao je selektor reprezentacije Srbije, a zatim je dodao da su Grci odlična ekipa i da bi utakmica verovatno išla drugim tokom da je u sastavu Grka bio Janis Adetokumbo:

- Grčka je sjajna ekipa... Nijedna ekipa neće sada da otvori sve karte, tako oni danas nisu uvrstili Adetokumba, ali nije ni kod nas bilo par igrača. Sigurno je da im on dodaje kvalitet, on je ol-star igrač, koji je napredovao brzinom svetlosti. Sigurno će im dati mnogo, atletikom i fizikalijama - dodao je Đorđević.

foto: Espreso

Za kraj istakao je da je veoma zadovoljan pristupom svojih košarkaša na ovoj utakmici.

- Moji igrači ovako igraju, takva im je karakteristika i mene to može samo da raduje. Skidam kapu za pristup - zaključio je Aleksandar Đorđević.

foto: Espreso

BONUS VIDEO: Vladimir Lučić za Espreso sa priprema košarkaške reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.