ESPRESO SAZNAJE: Partizan je dobio najveće moguće pojačanje! (FOTO)
Foto: KKPartizan.rs/Miroslav Todorović

IMA I DOBRIH VESTI...

ESPRESO SAZNAJE: Partizan je dobio najveće moguće pojačanje! (FOTO)

Možda i jedno od najdeficitarnijih mesta u celom košarkaškom klubu sada je popunjeno, za Espreso.co.rs je istakao Muta Nikolić

Objavljeno: 19:10h

Po prvi put u klupskoj istoriji, KK Partizan će veći deo, ako ne i ceo pripremni period koji provede u Beogradu, trenirati u hali Dinamik na donjem Dorćolu.

ESPRESO EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Poznata je sudbina Vanje Marinkovića! (FOTO)

Ova hala, kao što većina košarkaških zaljubljenika već zna, pripada košarkaškom klubu Dinamik, čiji je glavni trener do pre par meseci bio Miroslav Muta Nikolić, sada stručnjak na vrućoj klupi Partizana.

foto: Filip Plavčić

A, ukoliko ste se zapitali otkud to da se crno-beli za sledeću sezonu spremaju baš u ovoj hali, odgovor je više nego jasan. Vlasnik Dinamika Velibor Jojić, čovek koji je u košarci tek nešto više od dve godine, i zvanično je postao potpredsednik KK Partizana.

DUŠKO VUJOŠEVIĆ TUŽIO PARTIZAN: Te pare sam krvavo zaradio i naplatiću ih sigurno! (FOTO)

Ova informacija se protezala košarkaškim kuloarima već više od godinu dana, ali sada je dobila svoju potvrdu. Veoma uspešni dorćolski biznismen će se uhvatiti u koštac sa nekim od novčanih problema koji su zadesili košarkašku instituciju kakva je Partizan nekada sigurno bio.

foto: Filip Plavčić

A, kao prvu "pomoć" posrnulom gigantu, ponudio je, naravno uz veliku "asistenciju" gosn Nikolića, svoju halu na korišćenje momcima koji odluče da ove godine ponesu crno-bele boje, čak i uprkos tome što se tu sigurno, bar trenutno, neće obogatiti.

GROBARI ĆE BITI BESNI: UEFA dozvolila, Partizan pristao, Videoton dovodi navijače u zaključanu Humsku!

Da li će nešto dobro proizaći iz ove saradnje, ostaje da nam vreme pokaže... A, do tada, možemo samo da gledamo košarku.

Inače, Velibor Jojić je biznismen rođen 18.12.1967. godine u Beogradu. Osnivač je i vlasnik uspešne kompanije „VIP SISTEMA“. Pored obavljanja funkcije predsednika dorćolskog kluba, a sada i potpredsednika Partizana, Velibor je bio i član Organizacionog odbora EP u vaterpolu u Beogradu 2016. godine... Videćemo kako će mu ići sa košarkom.

SAPUNICA - GOTOVA! Vazura razjasnio sve oko Leonarda, čini se da je ovako najbolje! (FOTO) (VIDEO)

Za vikend možete da pogledate ceo razgovor sa Miroslavom Nikolićem koji smo spremili za vas košarkaške entuzijaste...

BONUS VIDEO: Nikola Mišković za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva u košarci

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.