Dva neočekivana gosta prekinula Zvezdin trening! (FOTO)
Foto: kkcrvenazvezda.rs

došli u posetu

Dva neočekivana gosta prekinula Zvezdin trening! (FOTO)

Crveno-beli su naporno radili u dvorani u Železniku kada su se na ulazu pojavila dva poznata lica

Objavljeno:

Iznenađenje na treningu košarkaša Crvene zvezde koji se spremaju za novu sezonu pod palicom novog trenera Dušana Alimpijevića.

Njihov rad prekinuo je novi kapiten i član reprezentacije Srbije, Branko Lazić, koji je slobodan dan od reprezentativnih obaveza iskoristio da obiđe svoje klupske saigrače, zajedno sa tim-menadžerom i crveno-belih i selekcije Srbije, Nebojšom Ilićem.

foto: kkcrvenazvezda.rs

Puno osmeha i srdačni pozdravi obeležili su susret kapitena sa saigračima koje nije video još od kada se podizao trofej namenjen prvaku Srbije, a onda je usledilo upoznavanje sa novim saigračima. Pojedini su se interesovali kako napreduju pripreme reprezentacije, a zapitkivali su uglavnom oni najmlađi.

foto: kkcrvenazvezda.rs

Ubrzo je ostavio saigrače da nastave trening, a on se vratio u košarkašku dvoranu gde je novi šef stručnog štaba sa svojim pomoćnicima kovao planove.

foto: kkcrvenazvezda.rs

Stručni štab je na današnjem treningu dobio i pojačanje, tim menadžera Nebojšu Ilića. Još jedan član reprezentacije Srbije takođe se našao na treningu crveno-belih i, kao i uvek, u svom stilu podigao atmosferu. Poneku šalu i osmehe ubrzo su zamenila ozbiljna lica. Trener Crvene zvezde i novi kapiten odvojili su se na stranu i obavili duži razgovor o predstojećim izazovima.

foto: kkcrvenazvezda.rs

Branko Lazić i Nebojša Ilić su potom napustili trening i nastavili da uživaju u slobodnom danu posle napornih priprema na Kopaoniku sa reprezentacijom Srbije. Zvezda nastavlja sa pripremama za novu sezonu, a Branka Lazića i Nebojšu Ilića očekuju veliki izazovi sa nacionalnom selekcijom na ’’Trofeju Beograda’’ koji će se igrati u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ od petka. Orlovi prvi meč igraju u subotu protiv reprezentacije Grčke.

foto: kkcrvenazvezda.rs

BONUS VIDEO: Nikola Mišković za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva u košarci

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.