Veliki preokret u slučaju Aranitović! KO JE OVDE LUD? Čović priča jedno, a Todorić sasvim drugo... (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

RAT TRAJE

Veliki preokret u slučaju Aranitović! KO JE OVDE LUD? Čović priča jedno, a Todorić sasvim drugo... (FOTO)

A, u tabor crno-belih stiže još jedno pojačanje... Može se reći, očekivano!

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan polako pravi tim za novu sezonu, u sredu je potpisao Aleksandar Aranitović, a sportski direktor crno-belih Dragan Todorić pojasnio je detalje oko njegovog dolaska, ali i najavio dolazak još nekoliko novih igrača, među kojima bi trebalo da bude i Marko Čakarević.

- Aranitović je potpisao ugovor sa Partizanom i već je registvoran. Uzeli smo ga kao slobodnog igrača i nismo platili ništa za njega. A ne znam kakav je sporazum između njega i Crvene zvezde. Aranitović je trebalo da ide na arbitražu, a znam da su napravili neki sporazum pre toga jer do arbitraže nije došlo - istakao je Todorić u razgovoru za MOZZART Sport.

OČEKIVALO SE OVO: Zvezda zaradila 100.000 evra na Aranitoviću, pa žestoko oplela po igraču i Partizanu!

Partizanov funkcioner je rekao i da se nada da će uskoro biti završeni razgovori sa Čakarevićem oko povratka u klub čiji dres je nosio od 2011. do 2013. godine.

Inače, podsetimo na izjavu Nebojše Čovića, tačnije, saopštenje crveno-belih od pre samo nekoliko časova:

foto: Nebojša Mandić

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost u cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija, i zlonamernih komentara koji bi mogli da uslede, da se odriče bilo kakvih prava i ugovora igrača Aleksandra Aranitovića. Jedan od osnovnih postulata funkcionisanja ovog kluba i preporuka dolaska u KK Crvena zvezda mts, su osim igračkih, i ljudski kvaliteti. Kroz ovaj transfer KK Crvena zvezda mts će prihodovati 100 hiljada eura., što smatramo još jednim dobrim poslom za naš klub - pisalo je u saopštenju...

PRAVIMO ŽURKU U JASENOVCU, POVEDI MAJKU I SESTRU! Dok su mladi srpski košarkaši osvajali zlato, na Jutjubu su ratovali Srbi, Hrvati, Albanci i Bošnjaci! (FOTO)

Draga gospodo sportski radnici, pa nije tako mala razlika između 0 i 100.000 evra... Ko govori istinu?

BONUS VIDEO: Marko Pecarski za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.