Kada je Aranitović prešao u Partizan, možda ih nije toliko zabolelo, ali posle ovih reči, Delije će se zacrveneti kao paprike! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Saša Pavlić Koky

OVO ĆE EKSPLODIRATI

Kada je Aranitović prešao u Partizan, možda ih nije toliko zabolelo, ali posle ovih reči, Delije će se zacrveneti kao paprike! (FOTO)

Ovaj čovek vrlo dobro zna kako je preći iz Zvezde u Partizan, a sada se i oglasio tim povodom...

Objavljeno:

Aleksandar Aranitović prešao je iz Crvene zvezde u Partizan i već je izazvao reakcije navijača i jednog i drugog tima.

Pre 16 godina je sličnu stvar napravio Miloš Vujanić, kasnije legenda crno-belih, koji se ovim povodom i oglasio:

PRAVIMO ŽURKU U JASENOVCU, POVEDI MAJKU I SESTRU! Dok su mladi srpski košarkaši osvajali zlato, na Jutjubu su ratovali Srbi, Hrvati, Albanci i Bošnjaci! (FOTO)

- Ja sam u tom periodu napravio najbolji potez u svojoj karijeri, prelaskom iz Zvezde u Partizan s tim što je Zvezda u tom periodu bila loša: loša organizacija, loši rezultati i dobio sam ponudu od Partizana koju sam prihvatio i ispostavilo se kao pun pogodak. Partizan je posle četiri godine dominacije Budućnosti napravio vrlo jak sastav sa Duškom Vujoševićem i ostalo sve znamo kako je išlo - rekao je Vujanić za B92.

Partizan je sada u drugačijoj situaciji nego u vreme Milana Vujanića, ali on ističe da bi baš to moglo da odgovara Aranitoviću:

foto: kkcrvenazvezda.rs

- Sad je Partizan u nekoj drugoj situaciji i dosta lošijoj nego kada sam ja prelazio. On je mlad, tek će da pokaže svoje umeće. Ima peh sa tim povredama ali je mlad i to je dobro što se sad desilo. Mislim da je Partizan za njega u ovom trenutku odlična opcija. Klub kreće od samog početka sa mladim igračima i tu on mora da traži svoju šansu oko igranja i da se nameće - istakao je nekada fenomenalni plejmejker.

Druga strana medalje je kako će navijači Crvene zvezde prihvatiti odluku talentovanog igrača da pređe u redove Partizana.

Nesuđeni bokser koji sve pare šalje kevi i jedino se plaši Boga! To vam je ljubimac Delija!

- Dosta je godina prošlo, imao sam par problema, poziva i poruka, ali to je bilo baš davno. Sigurno ja koji sam u tom trenutku kapiten Zvezde i jedan od najboljih igrača sam prešao u Partizan i to je posle Tomaševića bio stvarno bum. Bio je jedan težak period i stresan, ali pregrmelo se i poklopile su se kockice u Partizanu pa sam posle igrao i u evropskim klubovima - kaže Vujanić.

BONUS VIDEO: Nikola Mišković za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva u košarci

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.