Ako bude uradio tačno kako ga je savetovao ljubimac Delija, novi igrač Zvezde će brzo i sam postati miljenik navijača!
Foto: kkcrvenazvezda.rs

zvezdaši to vole

Ako bude uradio tačno kako ga je savetovao ljubimac Delija, novi igrač Zvezde će brzo i sam postati miljenik navijača!

Već je dobio informacije kako samo može da se nametne

Objavljeno:

Crvena zvezda je u ponedeljak odradila prvi trening i započela pripreme za novu sezonu.

U moru novih lica na prvom treningu kod novog trenera Dušana Alimpijevića, jedno je i ovoletošnje pojačanje Nikola Jovanović.

Momak koji je kao veoma mlad otišao iz Srbije u SAD, prilično je nepoznat ovdašnjoj zvezdaškoj javnosti, pre svega kada je reč o njegovim kvalitetima.

foto: AP

- Mogu da očekuju dosta energije i agresivnosti na poziciji četiri i pet u napadu i odbrani. Na meni je da dam sve od sebe da pomognem ekipi - rekao je Jovanović za "Mozzart sport" o tome šta Delije mogu da očekuju od njega.

Momak koji može da igra na pozicijama krilnog centra i centra prošao je mlađe selekcije crveno-belih pre nego se otisnuo "preko bare", istakao je da je pratio Zvezdu prethodnih sezona, naročito prošle i da je redovno gledao snimke sa evroligaških utakmica.

foto: Espreso

Dragocene savete mu je dao i kratkotrajni saigrač u Detroitu i bivši igrač kluba sa Malog Kalemegdana, Boban Marjanović.

- Predstaviću se Evroligi na pravi način. Biće mi potrebno malo vremena da se adaptiram na evropsku košarku, na stil igre jer sam bio u Americi poslednjih četiri, pet godina. A kada si pomenuo Bobija Marjanovića, on je moj jako dobar prijatelj. Bili smo saigrači prošle godine u Detroitu. Sve mi je najlepše ispričao o Zvezdi. On se stvarno oduševio kada je čuo da idem u Zvezdu - rekao je on i na kraju dodao šta mu je reprezentativac Srbije rekao kako da se izbori za mesto u timu i ljubav navijača.

- Samo jako! Da budem pun energije, da "poginem" na terenu.

BONUS VIDEO: Konferencija za medije povodom osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva u košarci

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.