BURNO LETO U PARTIZANU: O Vanji Marinkoviću se već ponešto zna, ali Novica... (FOTO)
Foto: Dado Đilas

GORUĆA PITANJA

BURNO LETO U PARTIZANU: O Vanji Marinkoviću se već ponešto zna, ali Novica... (FOTO)

Crno-beli počinju pripreme, ali ne u Pioniru, niti u Hali sportova, već u Dinamik centru na Dorćolu

Objavljeno:
foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Crno-beli počinju pripreme za novu sezonu. Sezonu za koju je novi trener Miroslav Nikolić pre sedam dana nagovestio da će glavni cilj biti opstanak u ABA ligi.

Koliko je situacija u crno-belom taboru teška najbolje opisuje vest da će povratnik za komande Parnog valjka pištaljkom dati znak za početak prvog treninga u Sportskom centru „Dinamik“. Ne u „Pioniru, niti u Hali sportova, već od 20 sati na Dorćolu. Na istom mestu gde je minule sezone radio.

DOBRODOŠLI U ZEMLJU KOŠARKE!!! Srbija je PONOVO šampion Evrope! (FOTO)

U ovom trenutku Partizan na raspolaganju ima samo sedmoricu seniora pod ugovorima. To su starosedeoci Mihajlo Andrić, Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović i Vanja Marinković, odnosno novajlije Džejmi Skin, Ijan Bejker i Obrad Tomić. Sportski žurnal piše da će tandem Amerikanaca doći u Beograd krajem sedmice, a da će se reprezentativac Bosne i Hercegovine priključiti saigračima kada završi obaveze kod Duška Vujoševića u reprezentaciji.

foto: Saša Pavlić Koky

Žurnal piše da bi Nikolić tek trebalo ra razgovara sa Novicom Veličkovićem povodom eventulanog produžetka saradnje krilnog centra sa Partizanom. Izvesno je da će na prvom treningu biti i nekoliko juniora, njihova imena još se ne znaju.

NIJE SAMO KRASNODAR! Evo koje će sve utakmice propustiti Branko Jovičić! (VIDEO)

A, pitanje je i da li će Vanja Marinković završiti pripreme sa Partizanom, ili će preći u Baskoniju za cifru od 500.000 evra, koja se pominjala u srpskim medijima ovih dana.

U odnosu na minulu sezonu, crno-bele su napustili: Vil Hečer (Dinamo Sasari), Uroš Luković (Mornar), Adin Vrabac (Tenerife), Stefan Pot (FMP), Kenan Karahodžić (Unikaha), Stefan Birčević (Istanbul BB), Branislav Ratkovica, Frenk Robinson i Džamont Gordon, dok su Đorđe Majstorović i Miloš Korivica završili epizode u Humskoj 1.

BONUS VIDEO: Slavlje košarkaša u Slovačkoj

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.