DOBRODOŠLI U ZEMLJU KOŠARKE!!! Srbija je PONOVO šampion Evrope! (FOTO)
Foto: KSS

DECO, PONOSNI SMO NA VAS

DOBRODOŠLI U ZEMLJU KOŠARKE!!! Srbija je PONOVO šampion Evrope! (FOTO)

Ovo je četvrta zlatna medalja za Srbiju na Evropskim prvenstvima, a primera radi, prvu su osvojile košarkaške veličine poput Miloša Teodosića, Miroslava Raduljice, Vladimira Štimca

Objavljeno: 22:35h

Srpski košarkaši mlađi od 18 godina osvojili su Evropsko prvenstvo u Slovačkoj, u svom uzrastu, pobedom nad Španijom od 74:62!

Izabranici selektora Vlade Jovanovića su u drugom poluvremenu napravili osetniju razliku, pa posle egala u prvom, uspeli da prelome Špance i na taj način se okite najsjajnijim odličjem.

foto: KSS

Ovo je četvrta zlatna medalja za Srbiju na Evropskim prvenstvima, a primera radi, prvu su osvojile košarkaške veličine poput Miloša Teodosića, Miroslava Raduljice, Vladimira Štimca.

Tavamba, Tavamba, Tavamba... Kamerunac za nastavak Partizanovog niza, Spartak doživeo prvi poraz u sezoni! (VIDEO)

Do samog kraja se, i pored osetnije prednosti, Španci nisu predavali, pa su se na minut pre kraja vratili na jednocifrenu prednost, ali nisu uspeli da naprave čudo pored sjajno postavljenih momčića iz Srbije.

foto: KSS Promo

U reprezentaciji Srbije blistao je Mišković sa 23 poena, dok je Marko Pecarski upisao dabl-dabl sa 14 poena i 11 skokova, a pored njega je dobar u svim kolonama bio i Momirov sa 12 poena i osam skokova.

Kad ne igra Boaći, Pešić je tu da zablista! Kiša osvežila Marakanu, Zvezda preslišala Lalin Čukarički! (FOTO) (VIDEO)

Sa druge strane, kod poraženih, samo je Martinez bio vredan pomena sa 23 poena, dok je sledeći najefikasniji bio Para sa svega deset.

Za MVP je proglašen i najbolji igrač ove utakmice - Nikola Mišković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.