Brutalna ponuda je stigla i Partizan ne može sebi da priušti da je odbije, ali da li je spreman da se odrekne najvećeg blaga?
Foto: Saša Pavlić Koky

finansije i želje

Brutalna ponuda je stigla i Partizan ne može sebi da priušti da je odbije, ali da li je spreman da se odrekne najvećeg blaga?

To bi bio jedan od najisplativijih transfera u poslednjih nekoliko godina

Objavljeno:

Partizan se nalazi u velikim finansijskim problemima i potrebna mu je hitna finansijska injekcija, a ona bi mogla da stigne iz Španije.

Jedan od najtraženijih igrača crno-belih ovog leta je Vanja Marinković za koga je stigla i konkretna ponuda i to iz reda onih koje se ne odbijaju, saznaju "Novosti".

Nakon odličnih izdanja na Evropskom prvenstvu za mlade, mladi bek koji je projektovan da bude nosilac igre Partizana, zapao je za oko skautima Baskonije.

foto: Saša Pavlić Koky

I oni ne žele da čase ni časa, da ne rizikuju da je još neko uključi sa jačom i boljom ponudom, pa su, prema nezvaničnim informacijama, poslali crno-belima ponudu od 500.000 evra za igrača kome sledeće godine ističe ugovor.

Bio bi to najveći transfer u poslednjih nekoliko godina uz onaj Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče 2014. godine.

foto: Saša Pavlić Koky

Crno-beli čak imaju i spremnu zamenu u liku Andrije Stevanovića iz Dinamika, koji je njihova želja već dve godine i koji je već sarađivao prethodne sezone sa Miroslavom Mutom Nikolićem u klubu sa Dorćola.

Pred "krnjom" upravom kluba je sada velika dilema, odbiti tako dobru ponudu i zadržati jednog od glavnih igrača ili ipak, reći ne? Finansijska situacija nalaže ovu drugu opciju.

BONUS VIDEO: Grobari pevaju fudbalerima Partizana posle poraza od Olimpijakosa

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.