ZVANIČNO! Zvezda dovela prvo VELIKO POJAČANJE! Delije će upasti u trans! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

POVRATAK NA MESTO USPEHa

ZVANIČNO! Zvezda dovela prvo VELIKO POJAČANJE! Delije će upasti u trans! (VIDEO)

Ovaj posao će verovatno odmah naići na veliko odobravanje kod navijača crveno-belog tabora

Objavljeno: 19:43h

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Marko Kešelj, potpisao je dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i tako se vratio u tim za koji je nastupao u dve sezone.

Kako je navedeno na klupskom sajtu Kešeljev povratak doneće veliko iskustvo i kvalitet novom timu Crvene zvezde koji pripreme za novu sezonu počinje 7. avgusta.

Simonović se hitno vratio za Beograd sa priprema reprezentacije! (FOTO)

Kešelj ima 29 godina, dres Crvene zvezde nosio je od 2008. do 2010. godine, a nakon toga sa velikim uspehom branio boje Olimpijakosa (sa kojim je osvojio titulu Evrolige i titulu prvaka Grčke), španske Valensije, francuskih klubova Le Mana i Asvela, Mega Leksa, a proteklu sezonu proveo je u grčkom Lavriju i belgijskom Ostendeu sa kojim je osvojio titulu i nacionalni kup.

Osim sa Olimpijakosom, međunarodni trofej osvajao je i sa ekipom Đirone za koju je nastupao 2007. godine, a sa španskim klubom slavio je u tadašnjem FIBA Evrokupu.

DELIJE POSLALE NIKAD JAČU PORUKU VUČIĆU: Od ove rečenice o Kosovu još mu uši bride! (FOTO) (VIDEO)

Sa mlađim selekcijama Srbije osvajao je zlatne medalje na tri takmičenja (Svetsko prvenstvo 2007, EP 2008. i Univerzijada 2009), 2010. godine na SP u Turskoj bio član seniorske selekcije Srbije koja je osvojila 4. mesto i godinu kasnije na EP koje je održano u Litvaniji.

BONUS VIDEO: Milan Borjan posle debija u dresu Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.