POSLE SKIDANJA SUSPENZIJE ZVEZDA KREĆE S PRELAZNIM ROKOM: Uskoro izlazimo sa svim imenima u javnost!
Foto: kkcrvenazvezda.rs

sklapaju polako

POSLE SKIDANJA SUSPENZIJE ZVEZDA KREĆE S PRELAZNIM ROKOM: Uskoro izlazimo sa svim imenima u javnost!

Prvi čovek crveno-belih i novi trener uveravaju da nema potrebe za brigom među navijačima

Objavljeno:

Zabrinuti su navijači Crvene zvezde zato što njihov klub nije doveo nikog od igrača, dok je skoro čitav šampionski tim napustio Mali Kalemegdan.

Ipak, da ne moraju da brinu previše, poručio im je predsednik kluba Nebojša Čović, jer sada nakon što su isplatili sav dug Galu Mekelu i skinuli BAT sa vrata, pa mogu da registruju nove igrače, crveno-beli kreću sa dovođenjem pojačanja. Doduše, polako i bez žurbe.

foto: Nebojša Mandić

- Za sada još nismo ništa sklopili, sad će to da krene uskoro, pa ćemo polako. Videćemo koliko će biti jaka ekipa u odnosu na prošlu godinu. I prošle godine je bila proglašena za nejaku pa je ispala da je dobra. Idemo polako, jedno po jedno - poručio je Čović za "B92".

Sličnu stvar je u intervjuu za "Sport klub" rekao i novi trener Dušan Alimpijević, koji uverava navijače da nema potrebe za strahom i da će se uskoro izaći sa imanima u javnost, te da će sve pozicije biti popunjene.

foto: kkcrvenazvezda.rs

- Želje su jedno, realnost je nešto sasvim drugo. Ono što primećujem u poslednje vreme je da navijači Crvene zvezde imaju neku dozu straha zbog tolikog broja odlazaka igrača. Ono što ja mogu da kažem je da sigurno ne treba toliko da brinu jer ćemo u narednom periodu izaći sa svim imenima. Takođe, popunićemo sve pozicije koje su upražnjene. Najteže je nadoknaditi taj kvalitet koji je otišao sa srpskim igračima. Ta baza srpskih igrača najbolje razume šta znači Crvena zvezda, šta njeni navijači žele, igrači sa ovih prostora najviše mogu da utiču na atmosferu u ekipi. Nama je cilj da tu bazu srpskih igrača približimo onome što je Zvezda imala prošle sezone - rekao je Alimpijević.

BONUS VIDEO: Nebojša Čović predstavlja novog trenera Crvene zvezde

(Espreso.co.rs / Izvor: B92.net / Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.