Bogdan je pitao Peđu koliko košta da skinu njegov dres sa svoda dvorane i daju ga njemu! Odgovor je bio brutalan u 4 reči!
Foto: Printscreen/Twitter

lagano oduvavanje

Bogdan je pitao Peđu koliko košta da skinu njegov dres sa svoda dvorane i daju ga njemu! Odgovor je bio brutalan u 4 reči!

Srpski košarkaš ne može da uzme svoju trinaesticu, pa je razmišljao o povučenoj Stojakovićevoj šesnaestici

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je ovog leta postao član Sakramenta, u kome su ogroman trag ostavila dvojica srpskih košarkaša, Vlade Divac i Predrag Stojaković.

Upravo su oni dočekali najplaćenijeg rukija, i to kao operativci Kingsa, a to je bila prilika za srpskog reprezentativca da malo proćaska sa njima.

foto: Printscreen/Twitter/@SeanCunningham

Kako je sam otkrio u intervjuu za "Sport klub", Bogdanović još nema svoj broj u novom klubu, pa je i to bila jedna od tema razgovora sa nekadašnjim najboljim trojkašem u NBA, čiji je dres sa brojem 16 povučen iz upotrebe i stavljen na svodove "Arko arene".

- Broj 13 nije slobodan i povodom toga je Peđa rekao da postoji tajno pravilo igrača po kojem možeš da ponudiš nekome lovu ili da mu pokloniš nešto skupoceno kako bi on tebi zauzvrat dao broj. To je Ajverson uradio u Evropi sa brojem 3, kupio je sat jednom od saigrača. Mene malo mrzi da se bavim time, nisam sujeveran i nije mi toliko bitno – Papajanis nosi 13, momak je tu već godinu dana, a i osećao bih se glupo i da zato dajem pare i ne bih voleo da tako nekome uzimam broj, ne bih voleo ni da ga meni tako uzmu, koji god da je. Pa sam se našalio s Peđom i pitao ga koliko košta 16 da se skine sa svodova dvorane, rekao mi je kroz smeh: ‘Nemaš ti te pare‘, posle je spomenuo osam miliona - ispričao je Bogdanović.

BONUS VIDEO: Ovacije Grobara za Sejdubu Sumu na meču sa Mačvom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.