Partizan neka da Marinkovića, pa će dobiti Aranitovića! Čović potvdio da želi šutera najvećeg rivala i zna pravi put za Sanija!
Foto: Saša Pavlić Koky

Ne krije da se raspitivao

Partizan neka da Marinkovića, pa će dobiti Aranitovića! Čović potvdio da želi šutera najvećeg rivala i zna pravi put za Sanija!

Predsednik crvno-belih se između ostalog raspitivao oko igrača crno-belih

Objavljeno:

Mnogo se prethodnih dana govorilo o tome da Crvena zvezda želi Vanju Marinkovića, ali i o tome da bi u suprotnom pravcu mogao da krene Aleksandar Aranitović.

Predsednik kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović je prokomentarisao to u svom stilu.

foto: Nebojša Mandić

- Može Partizan da dobije Aranitovića ako nam da Marinkovića - poručio je Čović da bi se nešto kasnije toko,m konferencije osvrnuo opet na priče o njima dvojici.

- Pratim ja mnogo igrača, ali tačno je da sam se raspitivao za Marinkovića. On je bio naš i otišao je zbog jednog lošeg razgovora koji su pojedinci iz Crvene zvezde imali sa njegovim roditeljima sa kojima ja nisam razgovarao.

foto: kkcrvenazvezda.rs

Kada je reč o mladom Aranitoviću koji je za kratko vreme doživeo dve teške povrede ligamenta kolena, Čović je istakao da je za njega najvažnije da se vrati košarci, a da misli da je pravi put za to kroz FMP, ali nema problem ni sa njim u Partizanu.

- Mali Aranitović je imao veliku nesreću sa povredom kolena, to smo izfinansirali, pa je ponovo doživeo istu. Šta i kako, videćemo, menadžer je Ražnatović, on je pričao sa porodicom, pa ću ja. Moje mišljenje je da ide u FMP, a da li on hoće ili neće, videćemo. Najvažnije da se vrati u košarku - rekao je Čović.

BONUS VIDEO: Nebojša Čović predstavlja novog trenera Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.