ZVEZDA IMA NOVOG TRENERA!
Foto: Nebojša Mandić

ŠOK

ZVEZDA IMA NOVOG TRENERA!

Crveno-beli su pronašli zamenu za Radonjića!

Objavljeno: 12:58h

Crvena zvezda je dobila novog trenera!

Predsednik kluba Nebojša Čović je saopštio na konferenciji za medije da će to biti Dušan Alimpijević, dosadašnji trener FMP-a.

- Novi trener je Dušan Alimpijević, znam da će biti zluradih komentara. Neverovatno je koliko ljudi je htelo u Zvezdu. Mi smo birali i odabrali. Pa šta ako je mlad? Mnogi su nam se nudil, ali smo mi ti koji smo odlučili. Neću da dovodim nekoga od 75 godina pa da plaćam posebno osiguranje... Stojimo iza njih, iako sam svestan da će biti svega i svačega, kao i napada poput onih na sve, a posebno Dejana Radonjića - prokomentarisao je odluku o novom treneru Čović.

foto: Espreso

Prvi čovek šampiona Srbije i ABA lige je istakao i da će on i njegovi saradnici svim silama stajati iza ove odluke i braniti od napada koje očekuje da stižu na njihovu adresu.

- Braniću ih i grudima i leđima i rukama i nogama. Ja sam to najavio pre desetak dana, da ćemo ići sa hrabrim rešenjima.

Njegov prvi pomoćnik biće Milenko Topić, legenda kluba. Pored njih u stručnom štabu će biti Slobodan Ljubotina.

Nebojša Čović je govorio i o imenima koja su se pominjala u medijima kao potencijalni novi treneri.

- Razgovarali smo sa Milanom Tomićem, nudili smo mu mesto prvog trenera. Mi smo čekali Radonjića. On je odlučio da ostane. Svetislav Pešić ako bi me videli svi po pet-šest puta godišnje i dok je bio Radonjić mislili biste da smenjujem Radonjića. Ja sam njim imam razgovore i konsultacije, razgovarali smo oko toga,ali on ima planove za reprezentativnu košarku. Pedro Martinez - mislim da Srbija zaslužuje srpskog trenera, jer Srbija je zemlja košarke. Najbolji trener Evrope je Željko Obradović, koga je Kića iz patika postavio za trenera i ja mislim da treba poštovati takve principe - rekao je Čović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.