Delije će psovati od ranog jutra! Njihove strepnje su se obistinile, iako će Zvezda zaraditi dobre pare!
Foto: Saša Pavlić Koky

strepnja de

Delije će psovati od ranog jutra! Njihove strepnje su se obistinile, iako će Zvezda zaraditi dobre pare!

Međutim, ne ide tamo gde su svi pričali i pisali, već skroz na drugu stranu

Objavljeno:

Strepeli su navijači Crvene zvezde da Filadelfija ipak ne ostavi Džonu Boldena u NBA posle sjajnih igara na Letnjoj ligi, ali su strepeli iz pogrešnih razloga.

Seventisiksersi neće potpisati ovog leta ugovor sa talentovanim Australijancem koji je pre skoro dva mesece potpisao za beogradske crveno-bele.

foto: Saša Pavlić Koky

Ipak, to ne znači ni da će ostati u Crvenoj zvezdi, jer kako javlja "Sport klub", Bolden odlazi u Makabi iz Tel Aviva bez odigrane utakmice u dresu šampiona ABA lige i Srbije.

Navodno je novi trener "Ponosa Izraela" Neven Spahija taj koji je insistirao na dovođenju australijskog košarkaša i on je najzaslužniji za njegov dolazak, a vrednost transfera se procenjuje na nekih 675.000 evra.

foto: Saša Pavlić Koky

Bolden je prethodne sezone bio najbolji mladi igrač ABA lige, igrajući za FMP Železnik, a u junu su ga Seventisiksersi draftovali sa 36. pozicije. Na nedavno završenoj Letnjoj ligi je postizao 10 poena i imao 5,3 skoka.

Ukoliko se prodaja Boldena bude potvrdila jeste da će crveno-beli zaraditi lepu svotu novca koja im je neophodna, ali ostaju bez još jednog igrača u timu, tačnije 8. dok je i deveti pred potpisivanjem ugovora sa inostranim klubom.

Podsećamo da je crveno-bele napustio i dugogodišnji trener Dejan Radonjić.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija protiv Florijane

(Espreso.co.rs / Izvor: Sportklub.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.