Veoma mu je teško! Dejan Radonjić progovorio o odlasku iz Zvezde! (FOTO)
Foto: Beta/Predrag Milosavljević

to je to

Veoma mu je teško! Dejan Radonjić progovorio o odlasku iz Zvezde! (FOTO)

- Želim da obavestim javnost da od naredne sezone nisam više trener Crvene zvezde. Ovo je moja odluka, nije bila laka, a samim tim bilo je potrebno vreme po završetku sezone da razmislim o narednim koracima

Objavljeno: 21:30h

Dejan Radonjić se u večernjim satima, neposredno po dolasku u Beograd iz San Antonija, javio Blicsportu i potvrdio da više nije trener Crvene zvezde.

KOŠMAR ZA DELIJE!!! PAKAO! Dejan Radonjić napustio Zvezdu!

- Želim da obavestim javnost da od naredne sezone nisam više trener Crvene zvezde. Ovo je moja odluka, nije bila laka, a samim tim bilo je potrebno vreme po završetku sezone da razmislim o narednim koracima. Zahvaljujem se svima u klubu, predsedniku Nebojši Čoviću, članovima uprave, najbližim saradnicima i svim igračima sa kojima sam sarađivao. I posebno hvala navijačima na velikoj podršci - rekao je Radonjić za Blicsport.

Miško Ražnatović se oglasio! U moru loših, konačno jedna dobra vest za navijače Zvezde! (FOTO)

Iz njegovih reči vidi se da mu je teško pao odlazak sa Malog Kalemegdana, a njegov period pamtiće se po neverovatnim uspesima i čak devet osvojenih trofeja.

foto: Fonetap

- Svi ovi koje sam nabrojao su ugradili deo sebe u uspeh koji je Zvezda ostvarila proteklih godina i zahvaljujući kojima smo se pozicionirali u vrhu domaće, regionalne, ali i evropske klupske košarke. Prethodne četiri i po godine ostaće u mom najlepšem sećanju. Mnoge trenutke pamtiću zauvek i kuda god me put bude odveo dalje u trenerskoj karijeri, ostaću veliki navijač Zvezde, kojoj želim mnogo pobeda i trofeja u godinama koje dolaze - dodao je Radonjić, najavivši da će sledećeih dana za Blicsport pričati o iskustvima u Americi, Gregu Popoviću, Crvenoj zvezdi, reprezentaciji i planovima u trenerskoj karijeri.

BOMBA! Zvezda našla zamenu za Manojlovića! I to kakvu... (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.