KO JE TAJ? Sin trenera Klipersa pokazao nepoštovanje prema Teodosiću! Pravio se da nema pojma ko je on! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky/Printscreen/Youtube

upoznaćeš ga ne brini

KO JE TAJ? Sin trenera Klipersa pokazao nepoštovanje prema Teodosiću! Pravio se da nema pojma ko je on! (VIDEO)

Ostin Rivers se pravio da nema pojma da su Klipersi potpisali najboljeg igrača van NBA, a onda se pravio i da ne zna ko je on uopšte

Objavljeno: 08:36h

Miloš Teodosić je sjajno dočekan u Klipersima, koji će biti njegov novi klub.

Trener Dok Rivers ga je odmah odveo na večeru, a prva zvezda Blejk Grifin je izašao sa njim u grad kako bi se što bolje upoznali.

Međutim, izgleda da neki baš i ne znaju ko je kapiten srpske reprezentacije ili se prave da ne znaju za najboljeg igrača sveta van NBA do sada.

foto: Dado Đilas

Ostin Rivers, sin trenera Doka Riversa i takođe član Klipersa je na aerodromu dao intervju jednom novinaru u kome je rekao da nema pojma ko je Miloš Teodosić.

Novinar je Riversa ispitivao oko trejda Krisa Pola dosadašnjeg prvog plejmejkera i pitao ga šta misli da li Teodosić i Patrik Beverli mogu da ga zamene, a trenerov sin je nekoliko puta pitao: "Ko? Ko? Ko?".

foto: Saša Pavlić Koky/Printscreen/Youtube

- Ne znam. Mislim da imamo dobar tim i mislim da ćemo biti bolji. Poznato je da je Kris jedan od najboljih u ligi, ali Beverli, Deker i neki drugi igrači - pravio se mlađi Rivers da nema pojma o kome priča novinar, koji ga je potom pitao da li zna da su Klipersi potpisali Miloša Teodosića.

- Ko? Ko je to - opet je pitao novinara, da bi mu ovaj objasnio da je to srpski igrač i tada se kao setio:

- O da, da. Plejmejker, je l' tako? Da, da. Rekli su mi za njega pre neki dan, trebalo bi da je talentovan igrač. Mislim da su uradili dobar posao, ali rupa koja je nastala odlaskom Krisa će nas boleti. Mislim da imamo dosta drugih bekova i uzbuđen sam što ću igrati sa Beverlijem na tom bekovskom mestu sledeće godine - rekao je Rivers.

BONUS VIDEO: DOK NOLE IGRA NA VIMBLDONU: Jelena Đoković u krevetu s nekim drugim

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.