Nisam vrhunski košgeter, ali... Luka Mitrović predstavljen u Bambergu! (FOTO)
Foto: Fonet

neka je sa srećom!

Nisam vrhunski košgeter, ali... Luka Mitrović predstavljen u Bambergu! (FOTO)

- Pričao sam s nekim saigračima koji su odigrali više utakmica od mene na terenu Bamberga. Svi su oduševljeni atmosferom, ne samo u dvorani, već i duhom grada

Objavljeno:

Dojučerašnji kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Bambergom, predstavljen je kao pojačanje nemačkog šampiona i učesnika Evrolige i naredne sezone.

- Pričao sam s nekim saigračima koji su odigrali više utakmica od mene na terenu Bamberga. Svi su oduševljeni atmosferom, ne samo u dvorani, već i duhom grada. Grad je mnogo manji od Beograda, ali su svi ludi za košarkom, u pozitivnom smislu. Slični su navijačima u Beogradu, ali imam utisak da se u Bambergu sport bolje razume. Nije reč samo o tome da svi žele da njihov tim pobedi, već žele da i da gledaju dobru košarku.

Naš 24-godišnji krilni centar, koji je pet godina nosio dres Crvene zvezde, poslednje tri kao kapiten, predstavio se u kratkim crtama fanovima Bamberga.

- Više sam tip tihog momka, koji voli da priča i filozofira o košarci. Na parketu sam "ol raund" igrač. Nisam vrhunski košgeter, ali mogu da poentiram kada je važno.

Mitrović je tokom prethodne evroligaške sezone ostvario učinak od 4,1 poena i 2,3 skoka po meču, za prosečno 16 minuta na terenu.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.