Novi bombastičan trejd! Kris Pol ima novi klub! Imaćemo NBA supertandem! (FOTO)
Foto: Fonetap

buuuum!

Novi bombastičan trejd! Kris Pol ima novi klub! Imaćemo NBA supertandem! (FOTO)

Biće rešetanja u Teksasu!

Objavljeno:

Transfer bomba je pukla u NBA ligi: Kris Pol se seli u Hjuston!

Karijera mu ide meteorskim usponom! Reprezentativac Srbije prelazi u Olimpijakos! (FOTO)

Kako su potvrdili relevantni izvori s one strane Atlantika, Hjuston i Los Anđeles Klipersi su dogovorili jedan od najvećih trejdova ovog leta. Kris Pol je ipak izabrao opciju da aktivira poslednju godinu ugovora sa Klipersima vrednu za 24.000.000 dolara. Ali samo zato da bi mogli da ga trejduju u Hjuston i da ga ne izgube kao slobodnog igrača.

Dok smo mi ginuli, Zvezda je igrala sa Albancima! Partizan žestoko isprozivao Terzića i crveno-bele!

Hjuston će Klipersima zauzvrat poslati Patrika Beverlija, LuaVilijamsa, Sem Dekera i zaštićenog pika na draftu 2018. godina koji će biti biran sa jedne od prve tri pozicije.

foto: AP

Presudila je Polova želja da igra sa Džejmsom Hardenom i da njih dvojica kao supertandem pokušaju da osvoje šampionski prsten.

Dvojica superstarova će biti odgovor Golden Stejt Voriorsima na Zapadu. Obojica su prethodnih godina bili daleko od osvajanja titule, ali u tandemu im šanse rastu i Hjuston će sa njima biti najveća pretnja Golden Stejtu na Zapadu.

Ljubav koji imam za vas, Delije... Zvezdaši će plakati kao kiša posle Dženkinsovog oproštaja! (VIDEO)

Kris Pol je devet puta bio ol-star igra, četiri puta u NBa petorci sezone, sedam puta u defanzivnoj petroci godine, četiri puta je bio najbolji asistent, a šest puta najbolji kradljivac NBA lige. Za Kliperse je igrao šest godina, a pre toga je šest sezona nosio dres Nju Orleans Hornetsa.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.