VUJOŠEVIĆ: Beograd zbog Zvezde organizuje fajnal-for Evrolige!
Foto: Dado Đilas

Uporedio probleme 2 kluba

VUJOŠEVIĆ: Beograd zbog Zvezde organizuje fajnal-for Evrolige!

Trofejni bivši stručnjak Partizana je istakao se ne mogu porediti finansijske poteškoće u kojima se nalaze sada crveno-beli sa onima u kojima su bili crno-beli dok je on bio trener

Objavljeno:

Legendarni trener Partizana, Duško Vujošević, nije previše pratio igre svog nekadašnjeg tima ove sezone, niti plej-of domaće lige.

Trofejni stručnjak je u razgovoru za "B92" istakao da ne bi komentarisao igre crno-belih i potom se osvrnuo na sličnost između vremena kada je on vodio Partizan i uprkos nedostatku novca osvajao trofeje, kao što je uradila Crvena zvezda ove godine.

- Ni slučajno nije slično. Imaju poteškoća, ali mi smo bili.. znate kada od deset plata koje treba da se prime, godišnje se prime dve, razumete, govorimo o igračima. To je poslednja sezona bila - rekao je Vujošević.

foto: Dado Đilas

On se prisetio kako je bilo teško da održava mir u svlačionici uprkos neisplaćenim zaradama.

- Veoma teško je bilo to sa pedagoške strane balansirati. Znam da i kod njih postoje problemi, nisam se posebno udubljivao koliki su oni zaista i zbog čega su takvi ali sam siguran da kada je Beograd organizovao pre svega zbog Zvezde fajnal-for, da će ići sa ambicijama da napravi tim koji će se plasirati na F4.

foto: Dado Đilas

Na kraju je ipak dodao da se Partizan iz njegovog vremena sa problemima, ne može uporediti sa sadašnjim poteškoćama i nedaćama Zvezde.

- Poređenje njihovih teškoća sa onima u kojima smo mi bili i koje su bile i svesno proizvedene i svakodnevno povećavane i na kraju bez nade da se krene nabolje… sigurno kod njih nije takav slučaj - istakao je Vujošević za "B92".

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs / Izvor: B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.