KOJI TANDEM VAM SE VIŠE SVIĐA: Jokić - Lav, Jokić - Grifin ili Jokić - Milsap? (VIDEO)
Foto: Fonetap/EPA/David Maxwell

NbA trejdovi

KOJI TANDEM VAM SE VIŠE SVIĐA: Jokić - Lav, Jokić - Grifin ili Jokić - Milsap? (VIDEO)

Jasan je plan Nagetsa da Nikoli priključe još jednu ubitačnu četvorku sa kojom bi činio jedan od najboljih tandema pod koševima u NBA

Objavljeno:

Užurbano se radi u NBA na trejdovima i pojačnjima za narednu sezonu.

A tokom noći između nedelje i ponedeljka, novinari ESPN Marks Štajn i Kris Hajns preneli su nekoliko zaniljivih informacija oko potencijalnih trejdova, a one uključuju i Denver našeg Nikole Jokića.

Od kada je Somborac postao stub i lider Nagetsa, u Srbiji se s pažnjom prate dešavanja u tom klubu i mnogi bi voleli da vide da se ekipa za koju igra srpski reprezentativac dodatno pojača kako bi izborila plej-of sledeće sezone.

Prema jednoj verziji američkih novinara, pregovaran je trejd između tri kluba, Denvera - Indijane - Klivlenda. Navodno, Jokiću bi se priključio Kevin Lav, dok bi među Kavalirse otišli Kenet Farid i Pol Džordž, a pretpostavlja se da bi Pejsersi dobili Mudiajia, Čendlera ili neke dobre pikove na draftu.

Međutim, malo je verovatno da će se Kavsi odreći sjajnog krilnog centra koji je odigrao upravo najbolju sezonu od kada je došao iz Minesote, mada nema sumnje da bi sa Jokićem činio jedan od najboljih tandema pod košem u NBA.

Sa druge strane, Nagetsi pregovaraju i oko dovođenja ili Blejka Grifina ili Pola Milsapa, koji takođe igraju na poziciji "četvorke" i mogli bi odlično da se uklope sa našim košarkašem ispod koša, ali i u šutu spolja, jer obojica imaju visok procenat šuta za tri poena.

U svakom slučaju, iz ovoga se naziru planovi ekipe iz Kolorada, a to je da pod košem stvori brutalan tandem sa našim Nikolom i uz još jednog pridodatog vrhunskog igrača na poziciji pleja ili beka, to bi bio tim koji ne samo da bi igrao u plej-ofu, već bi mogao da se bori i za visok plasman.

BONUS VIDEO: Autobus Crvene zvezde prolazi pored treninga Partizana na Zlatiboru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.