Zvezda se dugo nije oštrije obratila medijima nego ovim saopštenjem!
Foto: Dado Đilas

ZASMETALO IM

Zvezda se dugo nije oštrije obratila medijima nego ovim saopštenjem!

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti

Objavljeno: 22:24h

Aktuelni srpski i regionalni šampion naveo je da pomno prati situaciju u srpskim medijima, da razume zainteresovanost za igrače, ali da želi da zabrani širenje glasina i neistina.

'Crveno-beli' dodaju da će javnost biti obaveštena o mogućim transferima isključivo na zvaničnom sajtu.

Kompletno saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti: - KK Crvena zvezda mts pažljivo prati sve aktivnosti na tržištu igrača posle završetka jedne od najboljih sezona u istoriji kluba. Međutim, dužni smo da istovremeno obavestimo javnost da sve 'proverene informacije, saznanja ili pozivanja na proverene inostrane izvore' vezane za igrače KK Crvena zvezda mts i njihove eventualne transfere u neke druge klubove, nemaju apsolutno nikakve veze sa istinom.

KATAKLIZMA! Da li ovo znači da Srbija ostaje bez jednog od najboljih košarkaša pred Eurobasket?! (FOTO)

Klub je bio primoran da se oglasi na ovaj način nakon brojnih 'vesti' (neistina) koje su se pojavile prethodnih dana: Jović, Dženkins, Kuzmić… Ko je sledeći? Apsolutno smo svesni da nakon još jedne sjajne sezone, postoji veliko interesovanje za igrače KK Crvena zvezda mts, i to interesovanje nekog od zainteresovanih klubova, nikome ne možemo da zabranimo. Ono što možemo je sprečavanje širenja glasina i neistina, jer sva trojica igrača koji su prethodnih dana 'preseljeni' u neki od stranih klubova, ili 'navodno' pregovaraju sa njima – imaju važeće ugovore sa KK Crvena

zvezda mts i propisano obeštećenje!

AGONIJA SE NASTAVLJA! Lazar Marković nije mogao ni da sanja ovako loše vesti!

Klub podseća da je rukovodstvo kraju sezone obavilo razgovore sa svim igračima koji su pod ugovorom i postiglo dogovor. Zato, još jednom ponavljamo, o svim aktivnostima u prelaznom roku koja su vezana za KK Crvena zvezda mts, javnost će biti obaveštavana isključivo preko zvaničnog sajta kluba - stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO EKSKLUZIVNI SNIMAK SA VENČANJA: Pogledajte atmosferu na Jelisavetinoj i Teovoj svadbi! Gosti u transu!

(Espreso.co.rs/KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.