KATAKLIZMA! Da li ovo znači da Srbija ostaje bez jednog od najboljih košarkaša pred Eurobasket?! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Klub ga posavetovao

KATAKLIZMA! Da li ovo znači da Srbija ostaje bez jednog od najboljih košarkaša pred Eurobasket?! (FOTO)

Ovo može da bude veoma loše...

Objavljeno: 21:21h

Trener Unikahe Đoan Plaza otkriva za B92 zašto bi klubu odgovaralo da Nemanja Nedović propusti Evropsko prvenstvo u košarci ovog leta.

Španski stručnjak koji trenira Nedovića i Muslija, kaže da je ova sezona vrlo važna za Nemanjinu klupsku karijeru, sada kada je srpski igrač počeo da igra dobro i konstantno.

I OVAJ CRNI DAN JE MORAO DA DOĐE! Nastavlja se rasipanje tima, ljubimac Delija krenuo trbuhom za kruhom! (FOTO)

- Jedna od stvari koje smo mu rekli jeste da je ovo leto veoma bitno za njega. Možda ne ključno, ali svakako važno. Mora da napreduje u ovim stvarima koje ste napomenuli, poput odbrane. Talenta ima, tu smo saglasni - kaže Plaza za B92. Plaza se nije ograničio samo na Unikahu jer kaže da posle dobrih partija Nedović može naredne godine otići i u CSKA ili drugi klub iz kruga najjačih.

foto: Reuters

- Ali, ako hoće da igra 70 utakmica jer imamo Evroligu sledeće godine i želi da bude 'franšizni igrač' u bilo kom timu, u Malagi sada, ali sledeće godine možda u CSKA onda mora da poboljša i svoje fizičko stanje i telo, iznutra i spolja - napominje trener Unikahe. Nedović je tokom ove sezone imao problema s povredama, a povrede stopala i zgloba u martu dovele su u pitanje njegovo učešće u finalu

Evrokupa. Srpski internacionalac je igrao, a Unikaha je osvojila Evrokup.

SAM NA CELU TRIBINU! Veliki incident u Zvorniku, da li je ovo najluđi balkanski huligan! (VIDEO)

Bilo je neznatnih tegoba i sa kolenom, pa bi u klubu najviše voleli da Nedović propusti Evrobasket ovog leta kako bi se odmorio, oporavio i u budućnosti bio najbolji i za klub i za reprezentaciju. - Da, bilo bi sjajno kada bi odmorio, ali na pravi način što znači da pauzira 15 dana i da za to vreme sam radi na svojim mišićima i telu. Ako bi ovog leta odmarao bilo bi bolje po nas - objasnio je Plaza.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.