Gde je Džikić, tu je i VATRA! Neverica na Jadranu, totalno iznenađenje u Podgorici! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

da li su realni?

Gde je Džikić, tu je i VATRA! Neverica na Jadranu, totalno iznenađenje u Podgorici! (FOTO)

- Pokušaćemo da stvorimo tim sa 10 domaćih igrača i njima damo prostor. Cilj je opstanak u ABA ligi, a ne plasman među četiri

Objavljeno:

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan rekao je na predstavljanju Aleksandra Džikića da taj klub u narednom periodu želi da afirmiše što veći broj domaćih košarkaša.

Podgorička Budućnost poslednjih sezona je bila jedan od najambicioznijih klubova u regionu, bar ako su kriterijum ulaganja u tim.

Uveseljavao ih je, oduševljavao na terenu, a posle novih reči Leandrea Tavambe, Grobari će morati da smišljaju još jednu pesmu! (FOTO) "Plavi" su u svojim redovima imali reprezentativce Crne Gore, ali i skupe strance poput Šona Džejmsa, Markusa Vilijamsa, Darka Planinića... Možda i zato što takav pristup nije doneo željeni rezultat, pošto Budućnost nikako nije mogla dalje od polufinala plej-ofa ABA lige (čak ni kada je bila prva u regularnom delu sezone, kao 2015/16), klub je ovog leta odlučio da napravi zaokret.

Ovo niko nije znao! Bobi Marjanović pričao o reprezentaciji i potpuno šokirao!

foto: Beta

- Pokušaćemo da stvorimo tim sa 10 domaćih igrača i njima damo prostor. Cilj je opstanak u ABA ligi, a ne plasman među četiri - rekao je predsednik "đetića" Dragan Bokan i potpuno iznenadio košarkašku javnost.

GROBARI U TOTALNOJ PANICI! Leonardo je novi igrač Al Aina? A šta na to kaže Vazura? (FOTO)

Kao jedan od prioriteta jedinog šampiona nezavisne Crne Gore (2007-2017), Bokan je apostrofirao i rad sa mlađim kategorijama.

MA DAJJJJJJ!!! PA OVO NEMA NIGDE, SEM U BUGARSKOJ! Bik uleteo na teren i prekinuo utakmicu! (VIDEO) Džikić je precizirao da će Budućnost naredne sezone imati najviše dva stranca - jednog na spoljnim pozicijama i jednog na poziciji "pet".

Džikić je na svom predstavljanju imao zanimljiv odgovor na pitanje da li mu je bilo teško da napusti Partizan.

- Sledeće pitanje - kratko je rekao novi trener Budućnosti.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.