Bankrotirao Boris Beker!
Foto: Dado Đilas

Zahtev nije prihvaćen

Bankrotirao Boris Beker!

Sud u Londonu je proglasio bankrot legendarnog tenisera zbog dugova prema britanskoj banci

Objavljeno:

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, prolazi kroz jedan od najtežih trenutaka u svom životu.

Legendarni nemački teniser je u sredu zvanično proglasio bankrot pred Vrhovnim sudom u Londonu.

Posle 30-minutnog saslušanja sutkinja Kristin Deret je prihvatila da objavi bankrot Nemca, koji nije prisustvovao ročištu.

foto: Profimedia

Njegovi advokati su tražili od suda da obustavi postupak na 28 dana kako bi on stigao na vreme da podigne hipoteku od 6 miliona evra na imanje koje ima u Španiji.

Oni su tvrdili da je on imao odobrenje od lokalnih španskih vlasti u vezi sa ovim finansijskim dogovorom. I kada budu zapečaćeni i potpisani novac od hipoteke će moći da preusmeri na svoje probleme sa dugovima prema britanskoj banci.

foto: Reuters

Međutim, zastupnik suprotne strane Metju Abraham je slučaj već bio odlagan posle prvog saslušanja 28. aprila i da ne postoji verodostojni dokaz da će dobiti šest miliona evra. Sa time se složila i sutkinja.

- U ovim okolnostima i sa žaljenjem, bojim se da se ne slažem sa novim zahtevom za prekidom slučaja. Zbog toga sam zadovoljna da su neophodni papiri u redu i da mogu da proglasim nalog za stečaj.

Beker je do novembra bio tri godine član stručnog štaba Novaka Đokovića u trenucima njegovih najvećih uspeha, a trenutno radi kao komentator na "Eurosportu".

BONUS VIDEO: Tražila nokaut - dobila ga je! Brutalno patosiranje u ženskom ultimat fajtu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.