Za našu zvezdu... Bogdana! Navijači Fenera ukazali veliku čast Bogdanoviću! Naježićete se! (VIDEO)
Foto: Reuters

predivno

Za našu zvezdu... Bogdana! Navijači Fenera ukazali veliku čast Bogdanoviću! Naježićete se! (VIDEO)

- Samo zato što su neka mesta kul i atraktivna, ne znače da su tvoj dom. Dom nije biti uspešan ili osvajati trofeje. To je tvoj dom jer imaš porodicu. Porodicu koja te voli

Objavljeno:

Video snimak od kog će vam se pojaviti žmarci, čak iako niste fan ovog sjajnog košarkaša. Možda je ovo i najveći uspeh Bogdana Bogdanovića.

ZEMLJOTRES! Partizan je želeo da ga dovede, a sada je u pregovorima sa ZVEZDOM! (VIDEO)

Bogdan Bogdanović će uskoro saopštiti odluku ostaje li u Fenerbahčeu ili odlazi u NBA ligu.

NESTVARNO! EKSPLOZIJA! Kristijano Ronaldo rekao da želi da ode iz Reala! Evo i gde! (FOTO) Daleko je bliži NBA ligi i odlasku u Sakramento Kingse, znaju to vrlo dobro i u Fenerbahčeu i polako se mire sa tim.

SKANDAL NA EP U POLJSKOJ! Donaruma na udaru navijača, ne možete ni da zamislite šta su mu uradili! (VIDEO) Ipak, sa navijačima je malo teža situacija, oni ne žele tek tako da se odreknu nekadašnjeg igrača Partizana, pokušavaju da na sve načine ostave u timu verovatno najveću zvezdu u ovom trenutku u turskoj košarci.

GOTOVO! Ništa od Dortmunda! Baloteli je izabrao najbolji mogući klub za sebe! (FOTO) Navijači su napravili video snimak sa kompilacijom najboljih poteza Bogdana Bogdanovića u dresu Fenerbahčea, ali i sa velikim brojem poruka navijača iz svih delova sveta, posebno iz Turske i Srbije.

Oštre reči Ivice Ilieva! Gde je to zajedništvo?! Nevernici jedni, gledajte! Mene omalovažavajte! (VIDEO) - Sledeće godine je Fajnal for u Beogradu, hajde da slavimo zajedno titulu u tvom gradu - samo je jedna od poruka navijača Fenerbahčea u ovom video klipu. Klip se zove "Za našu zvezdu - Bogdana Bogdanovića".

ZEMLJOTRES! Partizan je želeo da ga dovede, a sada je u pregovorima sa ZVEZDOM! (VIDEO) - Samo zato što su neka mesta kul i atraktivna, ne znače da su tvoj dom. Dom nije biti uspešan ili osvajati trofeje. To je tvoj dom jer imaš porodicu. Porodicu koja te voli - reči su sa kraja snimka. Uživajte.

(Espreso.co.rs/sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.