ZVANIČNO! UGOVOR JE PONUĐEN! Da li će miljenik Delija ostati u Zvezdi? (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NA NJEMU JE!

ZVANIČNO! UGOVOR JE PONUĐEN! Da li će miljenik Delija ostati u Zvezdi? (FOTO)

Dejanu je u razgovoru sa predsednikom kluba još krajem maja izneta ponuda za novi dvogodišnji ugovor, a tim povodom biće obavljeni i dodatni razgovori

Objavljeno: 17:01h

Predsednik KK Crvena zvezda mts obavio tokom vikenda razgovore sa igračima i delom stručnog štaba u sklopu priprema za novu sezonu koja počinje 1.jula 2017.godine.

NISI DOBRODOŠAO! DANAS JE UMRO FK PARTIZAN! Grobari besne zbog povratka Pantića! Očekuje ga pakao u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

KK Crvena zvezda mts okončao je u petak 16.juna 2017.godine najuspešniju sezonu u istoriji kluba, a već u subotu i nedelju predsednik kluba Nebojša Čović obavio je sa svojim saradnicima niz aktivnosti u cilju što bolje pripreme kluba za sledeću takmičarsku sezonu, koja počinje 01.07.2017.godine.

Peković nije ništa uradio! Samo je imao zadatak da smeni Vujoševića! (FOTO)

U sklopu tih aktivnosti obavljen je razgovor sa većim brojem igrača (izuzev Amerikanaca Votersa i Tompsona kojima je istekao ugovor, i koji su otputovali u SAD, kao i Dženkinsa koji ima ugovor sa Crvenom zvezdom za sezonu 2017-2018), kao i delom stručnog štaba, osim prvog trenera Dejana Radonjića, kome ističe ugovor sa krajem sezone, 30.06.2017.godine.

EPILOG SUSPENZIJE FIBA! Zvezdi zabranjen transfer igrača, a za sve je kriva jedna osoba!

Dejanu je u razgovoru sa predsednikom kluba još krajem maja izneta ponuda za novi dvogodišnji ugovor, a tim povodom biće obavljeni i dodatni razgovori.

foto: Beta

Prilikom sastanaka, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović je informisao sagovornike o aktuelnoj situaciji, daljim aktivnostima koje klub planira kako bi spreman dočekao predstojeće izazove.

OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA! Poznato je da li će se Jokić i Marjanović naći na Đorđevićevom spisku!

Jedna od tema bila je finansijska situacija kluba, a svi igrači i stručni štab prema kojima postoje određene finansijske obaveze, izrazili su želju da i dalje budu deo porodice KK Crvena zvezda, ali i iskazali veliko poverenje u klub koji se i prethodnih godina suočavao sa sličnim izazovima, ali je uspevao da izmiri obaveze prema svojim igračima i trenerima, i to pre početka nove sezone.

KAKVO LUDILO U HRVATSKOJ! Mamić i Lovren zagrljeni pevaju hit Mitra Mirića, a bivši igrač Zvezde gleda i ne veruje! (VIDEO)

Jedan od najiskusnijih u redovima Crvene zvezde mts Milko Bjelica, koji će biti i predstavnik kluba na redovnom godišnjem sastanku Evrolige u Barseloni koji je za igrače planiran već 20.juna, istakao je tokom razgovora izvanredne uslove za rad koje je imao u crveno-belom dresu ove sezone, posebno prisećajući se nekih ranijih vremena kada je igrao u dresu Crvene zvezde.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.