ZVEZDA POČINJE DA SE OSIPA! Posle Luke Mitrovića, još jedan igrač sigurno odlazi i to u klub za koji navijaju mnogi Srbi! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

raspad tima

ZVEZDA POČINJE DA SE OSIPA! Posle Luke Mitrovića, još jedan igrač sigurno odlazi i to u klub za koji navijaju mnogi Srbi! (FOTO)

Čini se da će veliki broj košarkaša napustiti srpskog šampiona

Objavljeno:

Osvajanje triple krune kao da je bilo okidač za velike promene u Crvenoj zvezdi, pošto je na izlaznim vratima i Branko Lazić.

Jedan od najboljih defanzivaca u Evropi mogao bi vrlo lako da napusti crveno-bele i pređe u minhenski Bajern koji sa klupe vodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Lazić bi tako posle dugog perioda u Zvezdi mogao da promeni sredinu jer mu, kao i mnogim saigračima, ugovor ističe sa okončanjem sezone.

foto: Saša Pavlić Koky

Spekuliše se da je za usluge borbenog košarkaša zainteresovana i moskovska Lokomotiva koju vodi Saša Obradović, ali je on bliži odlasku u Nemačku. Tamo bi karijeru trebalo da nastavi i kapiten Luka Mitrović koji je od Bamberga dobio ponudu vrednu 550.000 za dve godine. Trener Zvezde Dejan Radonjić posle trijumfa u finalu plej-ofa KLS saopštio je da mu je istekao ugovor i najavio da će teško ostati u klubu sa Malog Kalemegdana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.