"NISAM IH POZVAO, SAMO SU SE POJAVILI..." Jokić nasmejao novinare zbog odgovora oko porodice (VIDEO)
Ognjena, Nikola i Natalija Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

"poseban trenutak"

"NISAM IH POZVAO, SAMO SU SE POJAVILI..." Jokić nasmejao novinare zbog odgovora oko porodice (VIDEO)

Da, biti otac, to znači da ne igraš samo za sebe ili samo za saigrače koje imaš, kao momke iza sebe, rekao je između ostalog Nikola

Objavljeno: 09:12h
Veljko Petrović

Nikola Jokić po treći put u karijeri proglašen je za MVP-a NBA lige, a nedugo kasnije je bio na konferenciji za medije.

Kada je saznao da je izabran za najboljeg, porodica je bila uz srpskog centra, iako se on u kampu pripremao za dve gostojuće utakmice protiv Minesote.

- Nisam ih pozvao, samo su se pojavili. Ali lepo je, znaš, to je poseban trenutak. Verovatno ću se sećati ceo život. Tako da je to, volim da kažem, nasleđe za kraj karijere. Mislim da ću možda tada biti ponosniji nego što sam sada - rekao je Jokić i nasmejao novinare.

Dobio je pitanje kako na nasleđe gledao kao otac.

- Da, na dobar način. Košarka ne znači mnogo, a, znate, verovatno i meni to pomaže. Znaš, to je posao. To je stvar koja mi se, naravno, sviđa. Volim to da radim, da igram ovu igru, sve što prati to. Da, biti otac, to znači da ne igraš samo za sebe ili samo za saigrače koje imaš, kao momke iza sebe. Možda kada odrasteš, ne želiš da gledaju tvoje video snimke ili bilo šta drugo i kažu da si loš ili tako nešto. Nadam se da moći da pričam o sr***ima kada moje dete ili moji nećaci porastu. Tako da ću biti kul deda - istakao je Jokić.

Aktuelna godina mu nije najdraža, samo iz jednog razloga.

- Biću iskren, draža mi je prošla godina kada nisam bio MVP, ali smo bili prvaci... Sve ovo je jedan veliki proces, putovanje, ja sam samo neko koje pred kamerama, ali iza mene je ceo tim saigrača, trenera, medicinskog osoblja, porodica naravno... Vi to ne možete da vidite, ali ja sam zapravo samo jedan od njih - zaključio je Jokić.

Bonus video:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.