"NIJE KRAO SAMO PARFEME, TRAŽIMO DA NIKAD VIŠE NE SUDI!" Čović žestoko opleo po Boltauzeru (FOTO)
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

"Ko je krio da je uhapšen?"

"NIJE KRAO SAMO PARFEME, TRAŽIMO DA NIKAD VIŠE NE SUDI!" Čović žestoko opleo po Boltauzeru (FOTO)

To je neko držao u fioci od tada do sada, i treba videti ko je reagovao da on bude odmah pušten, rekao je prvi čovek crveno-belih

Objavljeno:

U studiju TV Prve je bilo vatreno jer je prvo gostovao Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, a onda i Nebojša Čović, prvi čovek crveno-belih.

Mijailović je prozvao Čovića i usledio još žustriji odgovor predsednika tima sa Malog Kalemegdana.

Nebojša Čović i Ostoja Mijailović
Nebojša Čović i Ostoja Mijailovićfoto: Starsport©

Tokom gostovanja dotakao se sudije Mateja Boltauzera koji je snimljen na aerodromu "Nikola Tesla" kako navodno krade parfem.

- Skandal koji je napravio sudija Boltauzer, sa krađom na beogradskom aerodromu, a mi već godinama se žalimo na njega i još nekoliko sudija iz Slovenije. On je sudio Partizan - Monako 5. decembra, i sutradan krade parfem Tom Ford od 220 evra. To je neko držao u fioci od tada do sada, i treba videti ko je reagovao da on bude odmah pušten - rekao je Čović.

Matej Boltauzer (u sredini)
Matej Boltauzer (u sredini)foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Nastavio je u istom tonu.

- Imate posle da 15.01. sudi Cibona - Partizan, pa 31.3 Budućnost - Partizan. Mi ne možemo da zaboravimo treću finalnu utakmicu ABA lige 2022, gde u četvrtoj četvrtini skandalozno sude Boltauzer, Nedović i Uroš Nikolić. Taj čovek nije krao samo parfeme, tražimo da on više nikada ne sudi, da ga nema na listi. Takođe, kada su slovenačke sudije da se isto sklone sa liste. Da ne sude Crvenoj zvezdi. Ko je krio da je Boltauzer uhapšen 6. decembra, zašto je to držano u fioci - zaključio je Čović.

Bonus video:

01:31

Nebojša Čović - novogodišnji koktel

(Espreso/TV Prva/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.