Partizan startovao ZVEZDINOG stranca, uzvratio interesovanje!
Duel Crvene zvezde i Partizana, Foto: Starsport

jasno je

Partizan startovao ZVEZDINOG stranca, uzvratio interesovanje!

Crno-beli bacili flert

Objavljeno:

Nije neobično da strani košarkaši zamene dres Partizana za onaj od večitog rivala i obrnutno...

To je bio slučaj i sa Tarensom Kinsijem, amerikancem koji je stigao 2013. godine u Partizan, ali ga je i napustio pre kraja navedene sezone - u proleće 2014. godine.

1 / 6 Foto: Filip Plavčić

Kinsi se nakon godinu dana pauze vratio u Srbiju, u jesen 2015. godine kada je potpisao za Crvenu zvezdu sa kojom je ostavio daleko dublji trag.

Osvojio je triplu krunu i došao do TOP 8 faze Evrolige, gde je CSKA iz Moskve eliminisao Zvezdu.

Ipak, poštovanje Partiztana prema njemu ne jenjava, iako je napravio neoprostiv greh prema Grobarima. Zvanični Instagram nalog Partizana prati svoju "odbeglu pticu", ali ni Amerikanac nije ostao ravnodušan, te je uzvratio praćenje.

KK Partizan prati Tarensa Kinsija na Instagramu
KK Partizan prati Tarensa Kinsija na Instagramufoto: Printscreen/Instagram/KK Partizan

- Hvala vam za ovo. To je bila jedna od najizazovnijih sezona u karijeri. Prvi meč protiv Partizana, a oni bacaju papir, novčiće, nazivaju me pogrdnim imenima kao što je majmun... Takođe, dobijao sam i pretnje smrću šest meseci, svaki put kad napustim stan imao sam dvojicu policajaca kao obezbeđenje. Nisam mogao da idem u određene delove grada... Ali, bilo je slatko kada smo ih pobedili i osvojili titulu - napisao je Amerikanac svojevremeno na Instagramu.

Ipak, na odlasku iz Partizana 2014. godine, Kinzi je posao emotivnu poruku crno-belima:

- Želeo bih da se zahvalim navijačima Partizana na podršci koju su mi pružali tokom cele sezone. Poslednjih nekoliko meseci nije mi bilo lako, bilo mi je potrebno vreme da se oporavim od povrede, što ne mogu da kontrolišem. Kao što znate, moje srce je u Partizanu i nisam želeo ništa više nego da završim sezonu u ekipi. Cenim što se nastavili da me podržavate tokom oporavka kako bih mogao da se vratim treninzima za narednu sezonu. U životu ne može da se živi od prošlosti, nastaviću da radim i napredujem, biću pozitivan i nadam se da ćete me i dalje podržavati - napisao je Kinsi.

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.