OGLASILA SE EVROLIGA! Gospodo, a gde je A licenca za Partizan i Crvenu zvezdu?
Crvena zvezda i Partizan u Evroligi, Foto: Starsport©, Tamara Trajković

javili se

OGLASILA SE EVROLIGA! Gospodo, a gde je A licenca za Partizan i Crvenu zvezdu?

Igraju se sa Delijama i Grobarima

Objavljeno:

Iako je sezone ovogodišnje Evrolige u punom jeku, već se kuju planovi za narednu sezonu, a pojedini klubovi se nadaju da će i dogodine imati tu čast da zaigra u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Košarkaški Večiti derbi
Košarkaški Večiti derbifoto: Starsport

Naravno, ono što zanima sve navijače u Srbiji, ali i košarkaške zaljubljenike širom Evrope, jeste budućnost Partizana i Crvene zvezde u ovom takmičenju.

I Zvezda, ali i Partizan imaju argumente za dobijanje "A" licence Evrolige, a da li će se to zaista i dogoditi, ostaje nam da vidimo u do početka leta ove godine - tada se očekuje zvanična odluka.

Ipak, ne prođe mnogo a da se Evroliga na svojim društvenim platformama ne pohvalima atmosferama sa utakmica Partizana i Crvene zvezde u Beogradskoj areni.

Košarkaški Večiti derbi
Košarkaški Večiti derbifoto: Starsport©

Na zvaničnom Instagram nalogu Evrolige osvanuo je snimak sa pet najverlijih domaćih terena, gde su i Partizan i Crvena zvezda u prvih pet timova!

Nema sumnje da je za sve njih ovo jedna velika atrakcija, ali za zemlju košarke kakva je Srbija, Crvena zvezda i Partizan predstavljaju način života kod navijača, Raduju se svakoj utakmici i pobedi svog tima. Dok jedni tuguju, oni drugi "zezaju" svoje prijatelje koji navijaju za protivnički tabor. To je sve normalno.

Ipak, dileme nema da su i Delije i Grobari ujedinjeni sa mišlju da i Partizan i Zvezda, Evroligu čine dugačijom, za razliku od večitih fenjeraša Albe, Asvela i tek ponekog avanturstičkog kluba koji s vremena na vremena "upadne" u Evroligu.

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.