DA LI ĆE OSTATI U CRNO-BELOM ILI ĆE OBUĆI DRES CRVENE ZVEZDE? U dilemi je!
Aleksa Avramović i Jago Dos Santos, Foto: Starsport©

Na raskrsnici

DA LI ĆE OSTATI U CRNO-BELOM ILI ĆE OBUĆI DRES CRVENE ZVEZDE? U dilemi je!

U dilemi je.. Crveno ili crno-beli dres dogodine?

Objavljeno:

Košarkaš Bešiktaša na pozajmici iz Crvene zvezde Marko Simonović izjavio je da će na kraju sezone biti poznato gde će nastaviti karijeru.

Simonović je tekuću sezonu započeo u dresu Crvene zvezde, ali početkom godine otišao je u turski tim na pozajmicu i to kod trenera Dušana Alimpijević:

- Stekao sam određeno iskustvo u Zvezdi, ali odlučio sam da promenim sredinu, naravno, u dogovoru sa klubom. Osetio sam da mi je to bilo potrebno- rekao je Simonović za "Meridian sport".

Marko Simonović
Marko Simonovićfoto: Starsport©

- Dosad se pokazalo kao dobra odluka. U dogovoru sa ljudima iz Crvene zvezde i Bešiktaša ćemo doneti odluku za narednu sezonu. Kad se slegnu utisci, pa da vidimo šta je najbolje - rekao je Marko, koji je govorio i kako se uklopio u tim koji vodi srpski trener.

- Od prvog dana sam se super uklopio. Grad je fenomenalan, pruža mnogo prilika. Saigrači su me super prihvatili, pogotovu trener Alimpijević, iako ga nisam poznavao ranije. Tu je i moj dobar prijatelj, kondicioni trener Marko Sekulić, sa kojim imam sjajan odnos i to mi je mnogo pomoglo da uđem u ritam - istakao je Simonović.

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

(Espreso sport/Meridian sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.