Hitno saopštenje Crvene zvezde!
Delije, Foto: Starsport

Sve je jasno

Hitno saopštenje Crvene zvezde!

Delije, obratite pažnju!

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde u 19 časova igraju utakmicu 33. kola Evrolige protiv ekipe Olimpijakosa.

Duel ova dva kluba biće ujedno i poslednji koji će Zvezda odigrati pred svojim navijačima u najjačem košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu u ovoj sezoni.

- Međutim, nije to jedini razlog da večeras budeš u Areni! Klub organizuje i posebnu ceremoniju povodom godišnjice osvajanja prvog i za sada jedinog evropskog trofeja crveno–belih. Tog 2. aprila 1974. godine KK Crvena zvezda ispisao je istoriju postavši prvi srpski klub koji je uspeo da dođe do titule nekog evropskog takmičenja", piše na sajtu kluba.

Pored najavljenog programa na samoj utakmici, pred početak susreta i pre ulaska u samu halu navijači će moći bolje i bliže da se upoznaju sa istorijom KK Crvena zvezda – na platou Beogradske Arene nalazi se postavka gde će moći da pročitaju sve detalje iz sezone 1973/74, kako je tekao put do prve evropske titule, ali i da uživo vide repliku trofeja osvojenog pre punih 50 godina.

Zvezdaši, vidimo se večeras u Areni da pozdravimo ljude koji su ispisali stranice našeg Kluba i da svi zajedno pošaljemo najlepšu crveno-belu sliku - piše na sajtu kluba.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso sport/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.