"TO JE TAKO JEDINSTVENO MESTO ZA IGRANJE, AMBIJENT..." Bogdanović emotivno pričao o Partizanu u Evroligi (VIDEO)
Bogdan Bogdanović, Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

"želim da vidim to"

"TO JE TAKO JEDINSTVENO MESTO ZA IGRANJE, AMBIJENT..." Bogdanović emotivno pričao o Partizanu u Evroligi (VIDEO)

Kada čujete i vidite momke koji tamo igraju, sve vidite, sve je jasno, a kada odu iz Partizana, njihovi komentari su sve što treba da znate, rekao je as Atlante

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović bio je gost mini intervjua sa zvaničnim sajtom Evrolige, a prvo je upitan o povratku Partizana u elitno evropsko takmičenje.

- Volim to što su se vratili u Evroligu. Mislim da je Evroligi to potrebno, košarci je to potrebno. To je tako jedinstveno mesto za igranje, ambijent i sve ostalo. Kada čujete i vidite momke koji tamo igraju, sve vidite, sve je jasno, a kada odu iz Partizana, njihovi komentari su sve što treba da znate - rekao je Bogdanović, sada član Atlanta Hoksa.

Bogdan Bogdanović u dresu Partizana
Bogdan Bogdanović u dresu Partizanafoto: Starsport©

Sa Fenerbahčeom je postao prvak Evrope 2017. godine, a govorio je o promeni trenera u redovima "kanarinaca."

- U mojoj karijeri, kad god dođe novi trener, to je uvek bila pozitivna stvar za timove jer postoji reakcija igrača. On definitivno trenira drugačije i sviđa mi se način na koji trenira. Sviđa mi se način na koji igraju. Mislim da mogu da igraju brže, a Jasikevičijus će ih naterati da igraju tako - istakao je Bogdanović.

Upitan je i o šansama svoja dva tima da dođu do F4 Evrolige.

- Partizan mora da iskorači da bi igrali na fajnal for, oni se bore sada za 10. mesto koliko ja znam... Želim da ih vidim, želim da vidim to. Propustio sam nekoliko utakmica zbog treninga ili utakmice, ali, kad god mogu da gledam Partizan ili Fener to su moje omiljene utakmice - zaključio je osvajač Evroliginog priznanja "Zvezda u usponu" 2014. i 2015. godine.

Bonus video:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.