OBRADOVIĆEV ČOVEK OD POVERENJA! Još uvek nije sigurno da će produžiti ugovor i ostati u klubu!
Željko Obradović i Nikolo Meli, Foto: Starsport

SVE OTKRIO

OBRADOVIĆEV ČOVEK OD POVERENJA! Još uvek nije sigurno da će produžiti ugovor i ostati u klubu!

Rekao istinu produžetku saradnje

Objavljeno:

Bivši as Fenerbahčea i italijanske košarkaške reprezentacije Luiđi Datome, letos je okačio patike o klin i postao ambasador evroligaša Olimpije iz Milana.

Dan pred duel Partizana i Olimpije u Evroligi (petak 20 i 30), veliki Obradovićev adut i čovek od poverenja u eri dok je vodio Fener, Luiđi Datome, govorio je o mogućem produžetku saradnje sa Nikolom Melijem.

Luiđi Datome i Željko Obradović
Luiđi Datome i Željko Obradovićfoto: EPA/Elvira Urquijo

Kao što smo ranije preneli, Milano želi da do kraja karijere zadrži Melija u timu, ali još uvek nije poznato da li će do dogovora doći.

O svemu tome govorio je Luiđi Datome:

- Da budem iskren ne razgovaram sa Nikolom o tome. Koliko sam uspeo da vidim jako je srećan što je u Milanu. Da li će ostati? Ne znam. To je na ljudima iz kluba - rekao je Meli, a preneo portal "Sportando".

Meli ima 33 godine i kao i Datome igrao je u timu Fenerbahčea u eri dok je Obradović sedeo na klupi turskog tima. Igrao je dva fajnal-fora pod vođstvom sadašnjeg stratega Partizana, a 2018. godine u Beogradu je poražen u finalu od Real Madrida.

Nikolo Meli
Nikolo Melifoto: EPA

Takođe, u decembru 2023. godine pojavila se informacija da Partizan želi Melija, ali je prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović odbacio takvu mogućnost:

- Mi u klubu nikada nismo razgovarali o Meliju. U ovom trenutku nemamo nikakav plan za sledeću sezonu. Pre svega bih želeo da produžimo saradnju sa momcima koji ističu ugovor, a kojima je stručni štab zadovoljan. Nikada nije bilo priče o Meliju i ne možemo da platimo taj astronomski ugovor koji se pominje. Te priče su plasirane sa ko zna kojih strana i ne zanimaju me - nedavno je rekao Mijailović.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso/Sportando)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.