"OBRADOVIĆ RAZMIŠLJA O OSTAVCI, VELIKE MUKE GA MORE": Da li je trener Partizana u pravu za OVU STVAR?
Željko Obradović, Foto: Starsport

bura posle derbija

"OBRADOVIĆ RAZMIŠLJA O OSTAVCI, VELIKE MUKE GA MORE": Da li je trener Partizana u pravu za OVU STVAR?

Teški dani za crno-bele

Objavljeno: 09:38h

Trener Partizana Željko Obradović je imao burnu konferenciju za medije posle poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Iskusni stručnjak je pre svega istakao da sudijska trojka nije dorasla da sudi ovaj meč.

- Kada to kažem pričam o tome da ova tri momka koja su sudila utakmicu oni apsolutno nisu dorasli da sude ovu utakmicu. Zbog čega neiskusne sudije sude finale Parizan - Zvezda to je pitanje za druge ljude, ja neću da se upuštam u to, ali mislim da nisu bili na potrebnom nivou za finalnu utakmicu - rekao je Obradović.

Proslavljeni košarkaši trener Vlade Đurović se ne bi složio sa Obradovićem.

- Ovo je već drugi put da je Željko Obradović veoma snužden. Stalno prihvata odgovornost, svaka čast, nijednom nije napao igrača, to nikad ne pominje. To što sam ja i rekao ranije, da misli na tog igrača i te igrače, ali svaka mu čast, nije ih spominjao. Izgubili su više utakmica na način na koji nije trebalo da se izgubi. Igrači koji su toliko plaćeni i imaju toliko iskustva, bez obzira šta kaže trener, ne mogu da igraju kako je igrao Partizan - rekao je Đurović za "Arenasport" i potom se

Vlade Đurović
Vlade Đurovićfoto: Starsport©

osvrnuo na sudije:

- Vidi se da Željka mori velika muka i mnogo razmišlja čak i o povlačenju, ali mislim da nije u pravu kada je rekao za sudije. Pravili su neke greške, ali ovo je teška utakmica, ne samo za njih nego za najbolje evropske sudije da dođu u ovu atmosferu. Ne znam ko bi se prijavio da to sudi, oni su određeni i ne mislim da su odlučili utakmicu uprkos greškama koje su pravili. Demantovali su moj skepticizam uoči meča i obavili su posao dobro. Sve ostalo ga razumem, samo se sa tim ne bih složio. Teške muke ga more.

Bonus video:

05:20

Željko Obradović posle poraza u finalu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.