TRENERU VOJVODINE ODBIJENA DVA ČELENDŽA: Imao je dosta toga da kaže na račun Željka Obradovića... (VIDEO)
KK Vojvodina, Foto: Starsport

potpuno iskren

TRENERU VOJVODINE ODBIJENA DVA ČELENDŽA: Imao je dosta toga da kaže na račun Željka Obradovića... (VIDEO)

Mladi stručnjak se oglasio posle poraza

Objavljeno: 23:41h

Trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević je govorio na konferenciji za medije nakon poraza od Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća 80:67.

Sam plasman do ove faze turnira je bio uspeh za novosadski tim.

- Čestitke na pobedi ekipi Partizana i puno sreće u nastavku sezone da pokušaju da ostvare svoje ciljeve. Mi danas nismo uspeli da ostvarimo pobedu niti u jednoj četvrtini, što je bio inicijalni plan. Mislim da imamo šta da pokažemo. Primiti 80 poena od ekipe Partizana, gde smo usled neke želje ulazili u nepotrebne faulove, pokazuje nešto čime se vodimo cele godine. - To je čvrsta odbrana, jasna pravila i karakter. Ostaje žal na 1:18 pre kraja druge četvrtine kada su otišli na sedam poena razlike. Možda je razlika prevelika, jer su oni igrali sa dozom rezerve, ali pokazali smo dobar otpor. Prvi put smo igrali utakmice dan za dan i možemo ponosni da se vratimo kući u Novi Sad.

Čelendž mu je odbijen dva puta...

Vojvodina - Partizan
Vojvodina - Partizanfoto: Espreso/Tamara Trajković

- U Kup takmičenjima određena odluka ne može da se podvrgne proveri. Izvinjavam se, nisam to znao. Teško je pohvatati i za ljude koji se bave suđenjem. Morali smo bolje da odreagujemo i većom koncentracijom. Pokušali smo da budemo u igri i da nas kvalitetan rival pobedi, donekle smo to uspeli.

Kako je igrati protiv evroligaške ekipe?

- Neverovatan atleticizam poseduje Partizan. Pritisak na loptu nismo radili savršeno, ali ne možemo da budemo nezadovoljni. Iskreno sam se pribojavao njihove odbrane preuzimanjima, bila je dobra utakmica. Inspirativno veče za nas koje će mnogo da nam pomogne u najvećim bitkama i takmičenjima koja su pred nama.

Biranim rečima je govorio o Obradoviću.

- Nekada se ne desi u životu takva čast da se igra protiv najvećeg svih vremena. Ja sam to uspeo sa 34 godine. Želim da se zahvalim svojim igračima koji su mi to omogućili.

Bonus video:

01:32

Partizan, Vojvodina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.