"PARTIZAN JE U SERIJI PORAZA, ALI VIDI SE IDEJA U IGRI..." Jovanović veruje da njegov tim "ima šta da ponudi"
Vladimir Jovanović na utakmici Partizana i Igokee, Foto: Starsport©

"ZNAJU ŠTA HOĆE"

"PARTIZAN JE U SERIJI PORAZA, ALI VIDI SE IDEJA U IGRI..." Jovanović veruje da njegov tim "ima šta da ponudi"

Neke utakmice su nesrećno izgubili i sigurno je da će biti motivisani da na našem terenu prekinu taj negativni niz, rekao je trener Igokee između ostalog

Objavljeno:

Košarkaši Igokee u nedelju od 17 časova u 20. kolu ABA lige dočekuju Partizan kog su pobedili u Beogradu u prvom delu sezone.

Vladimir Jovanović, trener tima iz Laktaša izneo je utiske pred ovaj meč protiv crno-belih koji imaju pet poraza zaredom u svim takmičenjima.

Vladimir Jovanović na utakmici Partizana i Igokee
Vladimir Jovanović na utakmici Partizana i Igokeefoto: Starsport©

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe o kojoj ne treba puno trošiti reči, prava evroligaška ekipa, jedna od dve najbolje u ABA ligi. Trenutno su u seriji nekih poraza, ali i pored toga vidi se u njihovoj igri ideja, znaju šta hoće. Neke utakmice su nesrećno izgubili i sigurno je da će biti motivisani da na našem terenu prekinu taj negativni niz. Kao što sam rekao od stručnog štaba pa do svih igrača imaju veliki kvalitet i sigurno da smo mi na njihovom terenu igrali dobro uspeli da pobedimo, iako smo sada u izmenjenom sastavu mislim da imamo šta da ponudimo, mislim u kvalitetu košarke. Potrudićemo se da ispoštujemo sve ovo što smo pripremalli i da budemo konkurentni što više minuta - rekao je Jovanović.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.