OGLASILO SE TUŽILAŠTVO NAKON NAPADA NA NEMANJU BJELICU: Evo šta je saopšteno!
Tužilaštvo se oglasilo nakon napada na Nemanju Bjelicu, Foto: Profimedia

SAOPŠTENJE

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO NAKON NAPADA NA NEMANJU BJELICU: Evo šta je saopšteno!

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će, kako se navodi, ispitati oštećenog N.B., kao i druge potencijalne svedoke očevice

Objavljeno: 13:57h

Bivši fudbaler Nikola Petković koji je osumnjičen da je u subotu u dečijoj igraonici u Beogradu napao košarkaša Nemanju Bjelicu, vređao ga i pretio, na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu negirao je navode krivične prijave!

- Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičeni N.P. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom N.P., jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštvau Beogradu.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će, kako se navodi, ispitati oštećenog N.B., kao i druge potencijalne svedoke očevice, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju.

U saopštenju se navodi da se incident dogodio 3. feburara, u tržnom centru „Galerija“ u dečijoj igraonici „Cosno fun“, kada je osumnjičeni N.P. verbalno napao i sa makazama u ruci uputio pretnje oštećenom N.B. da će napasti na njegov život i telo i na život i telo članova njegove porodice.

- Protiv osumnjičenog N.P. od starne PS Savski venac podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti - dodaje se u saopštenju i podseća da je istog dana, tužilaštvo N. P. odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati, posle kog je sproveden na saslušanje u tužilaštvo.

Bonus video:

01:30

Napadnut Nemanja Bjelica

(Espreso/Kurir/Jelena Spasić/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.