DA LI JE OVO NAUČNA FANTASTIKA ZA PARTIZAN? Zoran Savić otkrio BROJKE - Golden Stejt stiže u Beograd samo ako...
Zoran Savić, Foto: Starsport©

bio bi to spektakl

DA LI JE OVO NAUČNA FANTASTIKA ZA PARTIZAN? Zoran Savić otkrio BROJKE - Golden Stejt stiže u Beograd samo ako...

Odluka nije samo na dva kluba

Objavljeno: 14:50h

Sportski direktor Partizana Zoran Savić je govorio za specijalizovani košarkaški portal "Basketnjuz" i tom prilikom pojasnio situaciju oko potencijalnog prijateljskog meča sa Golden Stejt Voriorsima.

Predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović je pompezno najavio da bi spektakl u čast Dejana Milojevića mogao biti odigran na stadionu JNA, ali sve je još daleko od realizacije.

Odluka nije samo na dva kluba, već i na NBA.

- Oni su glavni momci sa kojima treba da razgovarate - Savić je jasno stavio do znanja da konačno odobrenje mora doći od NBA, čak i ako Voriorsi odobre tu ideju.

Oproštaj Partizana od Dejana Milojevića
Oproštaj Partizana od Dejana Milojevićafoto: Starsport

- NBA već zna sa kim će igrati i gde sledeće sezone i predsezone. Tako da nije lako sve organizovati. Za nas igranje protiv NBA tima bio bi neverovatan poklon za naše navijače ovde. Videti NBA tim da igra ovde prvi put u istoriji bilo bi fantastično - rekao je Savić.

Naglasio je da još nije bilo formalnih razgovora.

Savić je imao prethodno iskustvo kao izvršni direktor u organizaciji NBA utakmice 2006. godine kada je Barselona ugostila Filadelfija Seventisikserse.

On je otkrio da je Barselona platila 2-3 miliona dolara za organizaciju te utakmice, kao i da je grad je pokrio prevoz i dodatne troškove za gostovanje NBA organizacije.

Bonus video:

04:46

Aleksa Avramović izjava

(Espreso/Basketnjuz/J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.