NBA ZVEZDA OTVORILA DUŠU ZBOG DEKIJA: Na terenu "nasilnik", a emocije samo kuljaju! (VIDEO)
Jokić i Grin, Foto: Profimedia

gađa pravo u srce

NBA ZVEZDA OTVORILA DUŠU ZBOG DEKIJA: Na terenu "nasilnik", a emocije samo kuljaju! (VIDEO)

Slavni as biranim rečima govorio o nekadašnjem treneru

Objavljeno: 21:59h

NBA zvezda i as Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin je još jednom podsetio koliko je Dejan Milojević bio važan član njihovog tima.

Biranim rečima je govorio o iznenada preminulom treneru i pre svega istakao njegove ljudske kvalitete.

Deki nije imao loše dane, uvek se smejao i delio radost sa ljudima, kaže Grin.

- Klej mi je rekao jednu od najinteresantijih stvari. "Kada si došao na trening i zapitao se, Šta je Dekiju danas?" Jer svi imamo svoje dane. Siguran sam da je bilo nekih dana kad Klej uđe i pita se šta mi je. Nekada svi dođemo i zapitamo se: Šta je sa trenerom danas? Ja ne znam šta je ono najgore od Dekija. Uvek je bio pametan, super pametan, prepametan. Radostan, donosio je ono najbolje, sjajnu energiju. Uvek je stajao po strani, ali uvek osetiš njegovo prisustvo. I onda ti priđe, rukuje se sa tobom, zagrli te, nasmeje se. "Šta ima brate?" Smeje se. To je ono što je Deki donosio. Spojite sve to sa briljantnim košarkaškim umom. To je nešto posebno. Izgubili smo tako veliku i neverovatnu osobu. Velikog čoveka - rekao je Grin.

Cela porodica Golden Stejta je u velikoj žalosti, a posebno ih je ganuo oproštaj Partizana i Mege koji je upriličen u ponedeljak.

Podsetimo, Drejmond Grin je ove sezone tri puta suspendovan od strane NBA lige zbog incidenata na terenu, a najveći "greh" mu je nokaut Jusufa Nurkića.

Bonus video:

00:51

Skandiranje Miloju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.